Sinema Akşamlarına Muhteşem Final - Son Dakika
Güncel

Sinema Akşamlarına Muhteşem Final

Sinema Akşamlarına Muhteşem Final

Eskihisar Ay Işığında Sinema Akşamları, final filmi 'İncir Reçeli'nin gösterimiyle noktalandı.

27.07.2011 14:38

11 gün boyunca açık havada sinema izleme keyfine varan Gebzeliler tarihi Eskihisar Kalesi'ni her akşam hınca hınç doldurdu

BİRBİRİNDEN GÜZEL FİLMLER

Gebze'de Ay Işığında Sinema Akşamları sona erdi. Gebze Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve artık gelenekselleşen Eskihisar At Işığında Sinema Akşamları 'İncir Reçeli' filminin gösterimiyle sona erdi. 11 gün boyunca vizyona girdiği dönemlerde gişe rekorları kıran yerli ve yabancı 11 sinema filminin gösterildiği Ay Işığında Sinema Akşamları'nda 13 bin 500 kişi açık havada sinema keyfi yaşadı. Eskihisar Kalesi'nin tarihi dokusunda mehtaplı akşamlarda bir araya gelen Gebzeli beyaz perde tutkunları, birbirinden güzel filmleri aileleriyle birlikte bir solukta izlemenin zevkine vardı.

KALE DOLDU TAŞTI

Gebzeli sinemaseverlerin müdavimi olduğu Ay Işığında Sinema Akşamları, senaryosunu Aytaç Ağırlar'ın yazdığı ve yönettiği yerli sinema filmi 'İncir Reçeli'ni izlemek üzere tarihi Eskihisar Kalesi'ni hınca hınç doldurdu. Melike Güner, Sinan Çalışkanoğlu, Mustafa Uzunyılmaz, Hasan Yalnızoğlu, Nevin Efe, Sezai Paracıkoğlu, Alp Ataman, Barbara Lourens, Batur Belirdi, Halil Sezai Paracıkoğlu, Selim Akgül, Sevim Taşır, Yalçın Şeref Ağırlar gibi usta oyuncuların rol aldığı filmin konusu ise şöyle: "Yazdığı senaryoları sürekli geri çevrilen Metin umudunun kırıldığı bir akşam gittiği barda Duygu ile karşılaşır. Evini açtığı Duygu, ertesi sabah kısacık bir not bırakarak çoktan gitmiştir. Tekrar karşılaştıklarında Metin Duygu'nun sırrını merak eder ve bir gün onu takip eder. Öğrendikleri, ölümsüz bir aşkın başlangıcı olacaktır."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sinema Akşamlarına Muhteşem Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement