Sirmen, "Üçyol Esnafı Zor Durumda" - Son Dakika
Güncel

Sirmen, "Üçyol Esnafı Zor Durumda"

Sirmen, "Üçyol Esnafı Zor Durumda"

Kahvaltıda esnafların sorunlarını dinledi ve 30 Mart'ı işaret etti.

02.11.2013 11:25

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, Bekirdere Üçyol esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Sirmen, sıkıntılara çare olmak için aday olduğunu, 30 mart'tan sonra da çözüm bulacağını söyledi.

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, CHP İzmit Esnaf Komisyonu Başkanı Mehmet Baştürk'ün düzenlediği kahvaltı programıyla, meydanda Üçyol esnafıyla buluştu. Kahvaltıya Üçyol mevkiinde ikiyüz civarında esnaf ve vatandaş katıldı. Esnaflar, çevre düzenlemesinin kendilerini büyük sıkıntıya soktuğunu, işlerinin bozulduğunu, itirazlarına rağmen görüşlerinin dikkate alınmadığını anlattılar. Esnafın sıkıntılarını dikkatle dinleyen Sirmen, Üçyol'da yapılan çevre düzenlemesini eleştirdi. Sirmen, Üçyol'a yapılan çevre düzenlemesinden dolayı bir sürü sıkıntı yaşandığını ve bunları mart ayındaki yerel seçimleri kazandıkları takdirde çözeceğini ifade etti.

ESNAFLAR ZOR DURUMDA

Kahvaltıda konuşan Sirmen, Üçyol projesinin tekniğe ve bilimsel standartlara uyulmadan yapıldığını ifade etti. Sirmen, "Üçyol'da bazı düzenlemeler yapıldı. Ama bu düzenlemeler yapılırken her şeyden önce esnafın fikri alınmadı. Fikir alınmadan yapılan düzenlemelerden dolayı burada ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Esnafımızın işleri bozuldu. Trafik sıkıntıları da yaşanıyor. Ortaya da bu çekilmez tablo çıktı. Mart ayındaki seçimleri kazandığımız takdirde sizlerin bu sıkıntılarını el ele vererek çözeceğiz" dedi.

Sirmen, konuşmasının ardından esnafla birlikte kahvaltı yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sirmen, 'Üçyol Esnafı Zor Durumda' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement