Sivas Belediyesi, Toptancılar Sebze Hali'nin Asfaltını Yeniledi - Son Dakika
Güncel

Sivas Belediyesi, Toptancılar Sebze Hali'nin Asfaltını Yeniledi

Sivas Belediyesi, Toptancılar Sebze Hali\'nin Asfaltını Yeniledi

Sivas Belediyesi, toptancılar sebze halinin asfaltını yenilemek için çalışma başlattı. 11 bin metrekarelik alanın sıcak asfaltla kaplandığı çalışma, ağır tonajlı araçların giriş çıkışını kolaylaştırmayı ve esnafa kullanım kolaylığı sağlamayı amaçlıyor. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, yapılan çalışmayı yerinde inceleyerek ekiplere teşekkür etti ve şehrin ihtiyaçları doğrultusunda farklı alanlarda çalışmalar yaptıklarını belirtti.

10.07.2023 16:57

Sivas Belediyesi, toptancılar sebze halinin asfaltını yeniledi.

Belediyeden yapılan açıklamada, ağır tonajlı araçların daha rahat giriş çıkışını sağlamak ve esnaf için kullanım kolaylığı sunmak adına yapılan yenileme çalışması kapsamında 11 bin metrekarelik alanın sıcak asfalt yapıldığı bildirildi.

Bölgede gerçekleştirilen asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, mesai mefhumu gözetmeden çalışan ekiplere teşekkür etti.

Belediyenin her biriminin şehrin ihtiyaçları doğrultusunda farklı alanlarda çalışmalar yaptığını aktaran Bilgin şunları kaydetti:

"Fen İşleri Müdürlüğümüzün Toptancılar Sebze Hali'nde yapmış olduğu asfalt çalışmasını yerinde inceliyoruz. Tek toptan sebze hali olarak şehrimizin tamamına hizmet veren bu alanımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yapmış olduğumuz istişareler neticesinde yıpranan asfaltın yenilenmesi gerekiyordu. Sezonun başlaması ile ekibimiz hızlı şekilde çalışmalara başladı. Daha yaşanabilir, daha konforlu bir Sivas hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her zaman söylüyoruz şehrimizin ihtiyaç duyduğu her alanda, her mahallemize ortak akıl ve istişareyle hizmet etmeye gayret gösteriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas Belediyesi, Toptancılar Sebze Hali'nin Asfaltını Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement