Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sivas'tan Kısa Kısa

Sivas\'tan Kısa Kısa

Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere 300 lira harçlık verildiğini söyledi.

08.06.2017 15:34

Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere 300 lira harçlık verildiğini söyledi.

Nakdi yardımların yanı sıra giysi yardımlarının da vakıf aracılığıyla yapıldığını aktaran Uzunoğlu, "İhtiyaç sahibi ailelerimizin mağduriyetlerini bir nebze azaltmak amacıyla Suşehri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 300 lira ramazan harçlıklarının dağıtımına başlandı. Vakıf bünyemizde bulunan sosyal yardım marketiyle de ailelerimizin giysi ihtiyaçlarını gideriyoruz. Amacımız kimsesizlerin kimsesi olmaktır. İhtiyaç sahibi ailelerimizin mutluluğu bizleri daha mutlu etmektedir." dedi.

Sosyal yardım marketinde bulunan giysilerin iş adamları tarafından gönderildiğini aktaran Uzunoğlu, hayırseverlere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Şarkışla

Şarkışla Belediyesi, Yıldırım Mezarlığında çevre düzenleme çalışması başlattı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Garipler Mezarlığı'nda olduğu gibi Yıldırım Mezarlığı'nda da mezarları çevreleyen demirlerin söküleceğini söyledi.

Oğuz, ihata duvarının yapılmasının ardından mezarlığı çevreleyen alanlara kaldırım, otopark ve çeşme yapılacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement