Sivasspor-Elazığspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Sivasspor-Elazığspor Soyunma Odaları

Sivasspor-Elazığspor Soyunma Odaları

SİVASSPOR teknik direktörü Mesut Bakkal, 0-0 berabere kaldıkları Elazığspor maçını değerlendirirken şunları söyledi: "Maçta 10 kişi kaldıktan sonra oyunu kendi lehimize çevirme adına mücadele eden oyuncu grubumu kutluyorum.

06.11.2016 20:54

SİVASSPOR teknik direktörü Mesut Bakkal, 0-0 berabere kaldıkları Elazığspor maçını değerlendirirken şunları söyledi:

"Maçta 10 kişi kaldıktan sonra oyunu kendi lehimize çevirme adına mücadele eden oyuncu grubumu kutluyorum. Hakikaten inanılmaz bir mücadele vardı. Oyuna iyi başladık. Özellikle ilk 30 dakikaya kadar yarı sahada oynanan bir maçtı. Zaten Ziya'nın atılmasından sonrada inanılmaz mücadele gösteren bir ekip vardı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Çünkü geldiğimiz noktaya bakarsak, 4 haftada 10 puan kazanmış ve hiç gol yememiş bir takım var. Sadece penaltıdan 2 gol yedik. Bugün de yemedik. Bu sevindirici bir olay. Tabi yeterli mi? Yeterli değil. Söyleyecek fazla bir şeyde yok. Çok ucuz kartlar var. Ne hikmetse Şanlıurfaspor maçını kazasız belasız geçtik ama bunu geçemedik. Oyunu kendi lehimize çevirmek için mücadele eden oyuncu grubumu da kutluyorum. Hakikaten inanılmaz bir mücadele vardı. Berabere bitirdik, gol yemeden bitirdik. O bizim için bir artı."

"BUNDAN SONRA HAK EDEN OYNAR"

Mesut Bakkal, yöneltilen soru üzerine Beykan Şimşek'in performansından da memnun olmadığını belirtti, "Kendisiyle konuşacağım. Tabi kendi bilir, oynarsa oynar oynamazsa başkasınıoynatırız. Biz hala 21-22 yaşında ve kaliteli diye faydalanmaya çalışıyoruz. Ama birisi bana, 'Kenarda senin koştuğunu koşsalardı bari' dedi. O derece. Bundan sonra hak eden oynar" dedi.

"1 PUANLA DÖNMEKTE GÜZEL"

Elazığspor teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu ise şöyle konuştu:

"Maçın genel değerlendirmesine baktığımız zaman özellikle ilk yarı düşündüğümüz oyunu ortaya koyduk. 11'e 11 oynarken Sivasspor gibi bir takımı kendi sahasında durdurmaya çalıştık. Kontra ataklarla oynamaya çalıştık. Bunu az çok başardık. Ama rakip 10 kişi kaldıktan sonra maalesef hastalığımız devam ediyor. Biraz daha tempoyu yükseltmemiz gerektiğini soyunma odasında kendilerine söyledik. Ömer'in gol yollarındaki tecrübesizliğini inşallah en kısa zamanda gidereceğiz. Umut ediyorum ki bundan sonra bizim için bir çıkış olur. Buradan aldığımız çok önemli bir puan. 1 puanla dönmekte güzel olaydır. Ama sürekli tempoyu ve oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. İkinci yarıdan da çok memnun değilim açıkçası. Biraz daha tempolu oynayıp pozisyon üretmemiz gerekiyordu."

Ogün Temizkanoğlu, bir soru üzerine, "Biz 10 kişi yakalamışız rakibi. Niye benim çocuklarım yatsınlar. Bir şeyleri eleştirirken lütfen dikkatli olalım. Başka takım gelip yattığı zaman aynı soruyu sorabiliyor musunuz. Yok öyle bir şey" dedi.

- Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor-Elazığspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement