Sivasspor, Gaziantepspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Sivasspor, Gaziantepspor Maçına Hazırlanıyor

Sivasspor, Gaziantepspor Maçına Hazırlanıyor

Ziraat Türkiye Kupası A Grubunda yer alan Sivasspor, çarşamba akşamı kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

01.12.2014 21:17  Güncelleme: 23:14

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda yer alan Sivasspor, çarşamba akşamı kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Ligin 11'inci haftasında deplasmanda oynadığı Mersin İdmanyurdu maçından 2-0 mağlup ayrılan Sivasspor, rotasını kupaya çevirdi. Ara vermeden kupa maçı hazırlıklarına başlayan kırmızı-beyazlılar, antrenmana top kapma çalışmasıyla başladı. Futbolcular çalışmalarını daha sonra iki grup halinde sürdürdü. Mersin İdmanyurdu maçında forma giyen futbolcular düz koşunun ardından açma germe hareketleri yaparak antrenmanı tamamlarken diğer futbolcular ise pas çalıştı. Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Sakatlığı bulunan İbrahim Toraman ve Abdurrahman Dereli antrenmana katılmadı. Top kapma çalışmasında sakatlanan Ümit Kurt ise antrenmanı yarıda bıraktı.

MAÇI RAKİBİMİZE HEDİYE ETTİK

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Roberto Carlos, dün oynadıkları Mersin İdmanyurdu maçıyla ilgili, Aslında maçı kendi lehimize kontrol altına almıştık. Fakat yapmış olduğumuz 2 hata nedeniyle böyle bir maçı rakibimize hediye ettik. Diğer maçlarda olduğu gibi yine kendi hatalarımız nedeniyle kötü bir sonuca maruz kaldık. Bu şekildeki konsantrasyon eksiklikleriyle maçları maalesef rakiplerimize armağan ediyoruz. dedi.

Carlos, kupa maçlarıyla ilgili ise, Galibiyet için sahaya iyi bir takım koyacağız. Kupada da bu şekilde oynayacağız. Kupanın bizim için her zaman lig kadar önemi var. Biz profesyonelleriniz. ve profesyoneller olarak bütün şampiyonalarda her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Aynı önemi hem lige hem kupaya göstermeliyiz. Oyuncularımız da bunu böyle bilmeli. Her zaman galibiyet için sahada olmalılar. Bunu istemeyenler de gelirler, konuşurlar. Yönetimimizle de ona göre konuşuruz ve gereken yapılır. diye konuştu.

Carlos, maçlardaki bireysel hatalarla ilgili yöneltilen soruya da, Benim saha içerisine girip de müdahale edebileceğim bir durum değil bu. Fakat herkesin iyisiyle kötüsüyle düşünüp, neyi eksik yaptığını, neyi iyi yaptığını düşünüp, herkesin sorumluluk alıp gerekeni yapması gerekiyor. yanıtını verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor, Gaziantepspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement