Siverek'te İki Dünür Aile Arasında Kavga: 3 Yaralı, 6 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Siverek'te İki Dünür Aile Arasında Kavga: 3 Yaralı, 6 Gözaltı

Siverek\'te İki Dünür Aile Arasında Kavga: 3 Yaralı, 6 Gözaltı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dünür olan iki aile arasında kız alıp verme yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı, 6 kişi de gözaltına alındı.

31.10.2012 11:57

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dünür olan iki aile arasında kız alıp verme yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı, 6 kişi de gözaltına alındı.

Siverek ilçesi Hayriye Mahallesi 22. Sokak'ta oturan Koç ailesi ile saat 20.00 sıralarında evlerini basan Turanlı ailesi arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Koç ve Turanlı ailelerinin hem dünür hem akraba olduğu, kız alıp verme meselesinden dolayı yaşanan sözlü tartışmanın kavgaya dönüştüğü belirtildi. Kavgaya ailelerin akrabalarının da katılmasıyla ortalık savaş alanına dönerken, olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yoğun güvenlik önlemleri alan polis, kavgaya karışanların peşine düşerken, kavgada Koç ailesinin arabalarının, evlerinin taşlanması nedeniyle aileden 3 kişi yaralandı. Av tüfeğinin de kullanıldığı kavgada Saim Koç'un parmağına isabet eden mermi serçe parmağının kopmasına neden olurken, Koç ailesinden; Saim Koç, Bedriye Koç ve İhsan Koç yaralanarak Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Koç ailesi olaydan dolayı şikayetçi olurken, Turanlı ailesinden; Ercan, Cengiz, Yakup, Cuma, Nevzat ve Nedim Turanlı, ifadelerinin alınması için gözaltına alındı. Polis ekipleri 3 adet av tüfeğini de ele geçirirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siverek'te İki Dünür Aile Arasında Kavga: 3 Yaralı, 6 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement