Sivrikaya'nın Galası Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Sivrikaya'nın Galası Gerçekleştirildi

Sivrikaya\'nın Galası Gerçekleştirildi

İnegöl Belediyesi'nin de destek verdiği, Emre Turhan ve Elif Yorulmaz'ın oynadığı film izleyenler tarafından beğeni ile karşılandı.

02.04.2013 10:40  Güncelleme: 10:46

İnegöl'ün ilk yerli filmi olan 'sivrikaya' gösterime girdi. İnegöl Belediyesinde Zabıta memuru olarak görev yapan Hasan Kandemir'in yazıp yönettiği, zabıta memurları ve İnegöl'e bağlı Gündüzlü köyü halkının oynadığı, 'Sivrikaya' isimli filmin galası gerçekleştirildi. İnegöl Belediyesi'nin de destek verdiği, başrollerini Emre Turhan ve Elif Yorulmaz'ın oynadığı film izleyenler tarafından beğeni ile karşılandı.

'İnegöl'ün yaşamını anlatan bir film çekmek hayalimde vardı' diyerek konuşmasına başlayan yönetmen Hasan Kandemir, hikayenin senaryosunu Gündüzlü köyüne uyarladıklarını ve geçtiğimiz yıl Haziran ayında çekimlere başladıklarını belirtti.

Eylül ayında filmin çekimlerini tamamladıklarını kaydeden Kandemir, "Yılsonuna kadarda montaj çalışmalarını tamamladık. Bu film bir yıllık bir emek ve çalışmanın ürünüdür. Ekibimizde köylülerimizde yer aldı" dedi.

Kendilerine destek veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Hasan Kandemir, bundan sonra sadece İnegöl civarında kalacak bir proje değil, ulusal tv ve sinemalarda da gösterime girecek bir projeye imza atmak istediğini söyledi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, amatör bir ruhla çok kaliteli bir işin ortaya çıktığını kaydederek, filmde rol alanları tebrik ederek, Kandemir'e başarılarının devamını diledi.

Konuşmaların ardından, filme destek veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a çiçek takdim edildi. Takdimin ardından ise, film gösterime girdi. Başrollerini Emre Turhan ve Elif Yorulmaz'ın oynadığı Gündüzlü köyünde ikamet eden vatandaşların rol aldığı aşk filmi izleyenler tarafından beğenildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sivrikaya'nın Galası Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement