Söke Belediyesi, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinliyor - Son Dakika
Güncel

Söke Belediyesi, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinliyor

Söke Belediyesi, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinliyor

Söke Belediyesi, Savuca Mahallesi'nde başlattığı uygulama ile muhtarların sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretiyor. Belediye yetkilileri, Savuca Mahallesi Muhtarı ile bir araya gelerek sorunları tespit etti ve çözüm için ekipler yönlendirdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri de mahalleye gelerek sorunları inceledi ve temizlik çalışması başlatıldı. Muhtar, yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi.

05.07.2023 15:28  Güncelleme: 15:31

Söke Belediyesi yetkilileri, mahalle muhtarlarının sorunlarını yerinde dinleme ve çözüm üretme uygulamasına Savuca Mahallesi'nden başladı.

Söke Belediyesi'nin başlattığı uygulamayla ilçedeki muhtarlar ziyaret edilecek ve mahallelerinin sorunları dinlenecek. Bu kapsamda, Söke Belediyesi Başkan Danışmanı Yağız Pullukçu, Temizlik İşleri Müdürü Lütfiye Aydoğan Öner ile Park ve Bahçeler Müdürü Onur Gümüşer, Savuca Mahallesi Muhtarı Tuncel Uyanık ile bir araya geldi.

Muhtarla birlikte Savuca Mahallesi'ndeki sorunlar yerinde tespit edilirken sorunların çözümü için ekipler yönlendirildi.

Buluşmada, Savuca Mahallesi'nin ortasından geçen dere ile ilgili sorun gündeme gelirken sorunun iletildiği Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Savuca'ya gelerek inceleme yaptı. Söke Belediyesi saha ekipleri de mahalleye yönlendirilerek geniş kapsamlı bir temizlik çalışması başlatıldı.

Savuca Mahalle Muhtarı Tuncel Uyanık, "Mahallemizin ihtiyaçlarının tespiti ve kısa sürede çözüme kavuşturulması noktasında çalışmadan oldukça memnunum. Söke Belediye'miz ve Aydın Büyükşehir Belediye'mize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Söke Belediyesi, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement