Spor deniz atalay olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldık - Son Dakika
Güncel

Spor deniz atalay olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldık

SPOR Deniz Atalay Olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldıkFikret Orman görevini bırakmadıTepkiler olur ama bu insanların haysiyeti ya da namusu üzerinden olursa kabul edilemezOlgucan KALKAN - Ali DANAŞ İstanbul,(DHA) -Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, siyah-beyazlı kulüpte...

26.09.2019 15:18  Güncelleme: 15:25

SPOR Deniz Atalay Olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldık

Fikret Orman görevini bırakmadı

Tepkiler olur ama bu insanların haysiyeti ya da namusu üzerinden olursa kabul edilemez

Olgucan KALKAN - Ali DANAŞ İstanbul,(DHA) -

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, siyah-beyazlı kulüpte olağanüstü seçimli genel kurulu kararı aldıklarını ifade etti.

Beşiktaş'taki 7,5 yıllık görevinden ayrılacağını açıklayan Başkan Fikret Orman'ın, bugün kulüpte yönetim kurulu ile toplantı yaptı. Düzenlenen toplantının ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Olağanüstü seçimli bir genel kurul kararı aldık. İlk toplantımız 13 Ekim tarihinde olacak. Çoğunluk sağlanmazsa 20 Ekim olarak gerçekleşecek. Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun dedi.

FİKRET ORMAN GÖREVİNİ BIRAKMADI

Fikret Orman'ın istifa etmediğini dile getiren Deniz Atalay, ilerleyen zamanlarda değerlendirme yapılacağını söyledi. Atalay, Fikret Orman, Beşiktaş Kulübü Başkanlığından zaten istifa etmedi. Görevini bırakmadı. Başkanımızın başkanlığı devam ediyor. Böyle bir şeyi biz yönetim kurulu olarak kabul etmezdik, etmiyoruz. O da bizim isteğimizi kırmadı, görevinin başındadır diye konuştu.

TEPKİLER OLUR AMA BU İNSANLARIN HAYSİYETİ YA DA NAMUSU ÜZERİNDEN OLURSA KABUL EDİLEMEZ

Yönetim kurulundan kimsenin istifasının olmadığını dile getiren Deniz Atalay, Beşiktaş'ta sportif başarı ya da yönetim kurlunun icraatleriyle ilgili eleştiriler mutlaka olur. Tepkiler de olur ama bu insanların haysiyeti ya da namusu üzerinden olursa kabul edilemez. Başkan da bunun kırgınlığını yaşıyor. Beşiktaş camiasının da bunu kabul etmemesi lazım çünkü bu gelenek haline gelir. Yarın Fikret Orman olmaz başkası olur. Başkan olunca bu sıkıntıyı yaşar, buna engel olmamız lazım ifadelerini kullandı.

Spor deniz atalay olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldık
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor deniz atalay olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement