Stresten Etkilenen Cildinizi Love Nature'la Onarın - Son Dakika
Güncel

Stresten Etkilenen Cildinizi Love Nature'la Onarın

Stresten Etkilenen Cildinizi Love Nature\'la Onarın

Oriflame, stresten etkilenen ciltleri "Love Nature" ürünleriyle onarıyor.

23.06.2014 16:57  Güncelleme: 16:50

Cansız, soluk ve esnekliğini kaybetmiş ciltleri üzüm özlü yüz kremi, göz çevresi kremi ve temizleyicisi ile Love Nature canlandıracak.

Love Nature'ın üzüm özlü yüz kremi, yorgun görünümlü ve stresten etkilenen ciltleri nemlendirerek besliyor. Zengin antioksidan içeriğe sahip üzüm çekirdeği yağı, cildin korunmasına ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Tüm yaşlar için geliştirilen krem, üzümün onarıcı etkisini kullanarak cansız ve esnekliğini kaybetmiş ciltleri eski taze görünümüne kavuşturuyor. Love Nature Üzüm Özlü Yüz Kremi, Oriflame temmuz kataloğunda 8.90 TL'ye satılıyor.

Hassas göz çevresini nemlendiriyor

Love Nature'in üzüm özlü göz çevresi kremi, hassas göz çevresi bölgesini nemlendirerek serbest radikallerden korunmasına yardım ediyor. Kokusuz bir göz çevresi kremi olan Love Nature, cilde kısa sürede teneffüs ederek yumuşaklık kazandırıyor. Şu anki satış fiyatı ise sadece 6.90 TL.

Cildi kalıntılarından arındırıyor

Love Nature Üzüm Özlü Arındırıcı Temizleyici, cildi kalıntılarından arındırarak yumuşaklık ve ışıltısını geri kazanmasını sağlıyor. Günlük kullanıma son derece uygun olan temizleyici 8.90 TL'den satılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Stresten Etkilenen Cildinizi Love Nature'la Onarın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement