Suavi Kartepelilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Suavi Kartepelilerle Buluştu

Suavi Kartepelilerle Buluştu

Cüneyt Suavi Hayatın İçinden konulu konferansı ile Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde hayranları ile buluştu.

31.10.2011 14:01

Kartepe Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında yazar Cüneyt Suavi Hayatın İçinden konulu konferansı ile Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde hayranları ile buluştu. İslamiyetin güzelliklerini hayatın içinden örneklerle akıcı bir sohbet ardından Kartepelilere imzaladığı kitaplarla da paylaşan Suavi'ye Kartepe tablosu da hediye edildi.

Kartepe Belediyesi'nin NT Mağazaları işbirliğinde kültür sanat etkinlikleri kapsamında Yazar Cüneyt Suavi'yi ilçe halkı ile buluşturdu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki Hayatın İçinden konulu sohbetinde Cüneyt Suavi, İslamiyetin güzelliklerine dikkat çekti. Sevap kazanmanın önemi, hatalar karşısında af dilemenin erdemliliği konusunda hayatın içinden örneklerle çarpıcı açıklamalarda bulunan Suavi, "Vicdan yalan söylemez. O vicdanın sesini hiçbir şey bastıramaz" dedi.

Yaklaşık bir saati aşkın akıcı sohbeti ile dinleyicilerini etkileyen Suavi konferans ardından kitaplarını da imzaladı. Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül de, Suavi'ye sunumu için teşekkür ederken Kartepe tablosu hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Suavi Kartepelilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement