Sultanahmet'te tramvayın yayaya çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı - Son Dakika
Güncel

Sultanahmet'te tramvayın yayaya çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Melihcan ÇALIŞKAN /İSTANBUL, SULTANAHMET'TE tramvayın yayaya çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

09.02.2024 16:18  Güncelleme: 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sultanahmet'te yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adama Bağcılar- Kabataş seferini yapan tramvay çarptı. Çarpmanın etkisiyle birkaç metre savrulan yaya yaralanırken, vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan yaşlı adamı ambulansla hastaneye kaldırdı.

"ADAMIN DURUMU İYİ DEĞİLDİ"

Kazaya tanık olan Mustafa Taştan, "Biz yukarıda duruyorduk. Yukarıdaki kuaförde çalışıyorum. Adam buradan geçerken tramvay hızlı geliyordu, adama çarptı. Adamın başına Pakistanlı biri geldi. Doktor o esnada müdahale yaptı. Yaralının ağzı ve burnu kanıyordu. Ambulans gelip adamı hastaneye götürdü. Tramvay çalışmaya devam etti. Adamın durumu iyi değildi, gözü kızarmıştı. Gözleri morarmıştı. Yüzü şişti, ambulans gelip boyunluğu takarken yüzü şişti. Yaralı Türk'tü. Tanımıyorum ama yaşlı bir adamdı" dedi.

Sultanahmet'te tramvayın yayaya çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı

KAZA, İŞ YERİNİN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Yaşanan kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde tramvayın yaşlı adama çarptığı ve çarpmanın etkisiyle yaşlı adamın birkaç metre savrulduğu görülüyor. Kazadan sonra çevredeki vatandaşların yaralı adamın yardımına koştuğu görülüyor. Kaza ile ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Sultanahmet\'te tramvayın yayaya çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sultanahmet'te tramvayın yayaya çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Sami Göksu: Kappartıman görevlisi canlı yayın açmıştır çarpılanın kulağındada kesin kulaklık vardır yazık olmuş biraz dikkat trafikte çok denk geliyoruz bu olaylara bu basına yansıyan 5 8 Yanıtla
    Murat: Nerden biliyorsun müneccimmisin 9 2
  • Mustafa POLAT: Pakistanlı bir doktor!! 5 2 Yanıtla
    Mesut Yıldız: Ne farkeder amerikalı olsa bu şekilde tepki gösterirmiydin 7 0 XYZ: Mustafa doktor pakistanli ise geldigimiz durum cok acı. Türkiye federal devleti gibi bir sey olmusuz 4 2 Nijeri Nj: Olaya uzulmedin yani doktorun pakistanli olmasina uzuldun.tum ulkelerde farkli doktorlar calisa bilir.almaniyada vi suru turk doktor calisiyor! 2 1
  • XYZ: Nijeri evet çünkü biz bu toprakları binlerce Türk kanıyla aldık. Sen sus ve kimsen ülkene geri dön 0 0 Yanıtla

Advertisement