Suşehri Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Suşehri Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Suşehri Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Sivas'ın Suşehri ilçesinde belediye ekipleri tarafından başlatılan altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Suşehri Belediye Başkanı Sayın Fazlı Yüksel, Karşıyaka Mahallesi'nde yapılan çalışmaları inceleyerek bilgi aldı. Yapılan altyapı çalışmalarının ardından cadde ve sokaklar hızlı bir şekilde asfaltlanarak güzel bir görünüme kavuşturuldu. Kanalizasyon sorunu yaşanan sokakta da belediye ekipleri çalışma yapıyor. Başkan Yüksel, tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte gece gündüz demeden çalışmalarına devam ettiklerini ve halka güzel hizmetler sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

21.09.2023 14:26  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Suşehri ilçesinde belediye ekipleri tarafından başlatılan altyapı çalışmaları sürüyor.

Suşehri Belediye Başkanı Sayın Fazlı Yüksel, Karşıyaka Mahallesi'nde devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

Vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Yüksel, altyapısı tamamlanan tüm cadde ve sokakların hızlı bir şekilde asfalt yapılarak güzel görünüme kavuşturulduğunu ifade etti.

Karşıyaka Mahallesi'nde kanalizasyon sorunu yaşanan sokakta belediye ekiplerince çalışma yapıldığını söyleyen Yüksel, "Bu güzel hizmetleri halkımıza sunmak için tüm ekip arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bizlere güvenen hemşehrilerimizin güvenini boşa çıkartmayacağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suşehri Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement