Sivas'ın Suşehri ilçesinde Dünya Kadınlar Günü programı düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Dünya Kadınlar Günü programı düzenlendi

Sivas\'ın Suşehri ilçesinde Dünya Kadınlar Günü programı düzenlendi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Aile Destek Merkezi kursiyerleri için düzenlenen programda, kadınlar bir araya geldi. Suşehri Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Türk kadınının toplumun yapısını güçlendiren ve toplumun temel taşı olduğunu vurguladı. Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise tüm kadınlara hak ettikleri saygı ve değerin gösterildiği güzel günler diledi.

08.03.2024 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Aile Destek Merkezi kursiyerleri için program düzenlendi.

Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki etkinlikte, Suşehri Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aile Destek Merkezine giden kursiyerler bir araya geldi.

Programda konuşan Suşehri Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Türk kadınının toplumun yapısını güçlendiren, şekillendiren aile birliğinin en önemli unsuru ve toplumun temel taşı olduğunu söyledi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise kadınların gününü kutlayarak, "Bu özel günde tüm kadınlarımıza hak ettikleri saygı ve değerin gösterildiği güzel günler temenni ediyorum." dedi.

Programa katılan kadın kursiyerlere karanfil verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ın Suşehri ilçesinde Dünya Kadınlar Günü programı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement