Tarsus Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Tarsus Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısını Yaptı

Tarsus Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısını Yaptı

Tarsus Belediye meclisi bir aylık tatilden sonra Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

07.09.2011 20:50

Belediye Meclisi Salonunda yapılan toplantı, açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Gündemin diğer maddelerinde ise komisyonlara üyelik seçimi yapıldı.

Toplantıda, Plan Bütçe ve Kesin Hesap Komisyon üyeliğine Kerim Tufan, Mahmut Akdemir, Mehmet Aksoy, Yeşim Sancaktar ve Mehmet Emin Yıldızbakan seçilirken,

İmar Komisyonuna Mehmet Aksoy, Yaşar Yağmur, Şerif Ali Günakın, Tebessüm Kökdil ve Müjdat Kartal, İmar Ltd. Şt. Hesap İnceleme Komisyonuna Mehmet Aksoy, Mehmet Kıraç ve Muvaffak Büyükkaya seçildi.

Şerife Hasoğlu, Ufuk Başer, Yeşim Sancaktar, Behçet Sarı ve Cumali Çolak Kültür ve Sosyal İşler Komisyonunda yer alırken, Fazilet Özcan, Tebessüm Kökdil, Dünyamin Sönmez, Ufuk Başer ve Cumali Çolak Temizlik, Çevre ve Sağlık Komisyonuna seçildi. Amatör Spor Kulüpleri Komisyon üyeliğine İsmail Akdağcık, Hikmet Avşar, Mahmut Akdemir, Fazilet Özcan ve Müjdat Kartal, Etkinlikler Komisyonuna Kerim Tufan, İsmail Demir, Şerife Hasoğlu, Hasan Yıldırım ve Mehmet Emin Yıldızbakan Tarsus Belediyesi Ekonomik Kalkınma, Turizm ve Tanıtma Komisyonuna Hikmet Avşar, Yeşim Sancaktar, Ufuk Başer, Şerif Ali Günakın ve Muvaffak Büyükkaya, İŞGEM Komisyonuna Mehmet Aksoy, Yaşar Yağmur, Murat Baba, Mehmet Kıraç ve Ramazan Cahit Kıraşı, Yurtdışı İlişkiler Komisyonuna Hasan Yıldırım, Mahmut Akdemir, Mehmet Emin Yıldızbakan seçildi.

Komisyonlara üyelik seçimlerin ardından Belediye Müdürlüklerinden gelen evrakların görüşülmesine başlandı. 82 Evler Mahallesi'nde bulunan 45 bin m2 alanının 2 yıl içinde inşaatına başlamak şartıyla imar değişikliği ile hastane alanı olması oy çokluğuyla kabul edildi.

Altaylılar ve Bağlar Mahallesi sınırını oluşturan DSİ sulama kanalı yanındaki caddeye Abdullah Tukay Caddesi, Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde bulunan 3841 nolu sokağın Celal Abad Caddesi olarak değiştirilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, gündemdeki konular hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarsus Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement