Tek Bir Ürünle Kusursuz Temizlik: ALF Steam Force Multi - Son Dakika
Güncel

Tek Bir Ürünle Kusursuz Temizlik: ALF Steam Force Multi

Tek Bir Ürünle Kusursuz Temizlik: ALF Steam Force Multi

ALF Steam Force Multi, birbirinden farklı ve değiştirilebilir aparatları sayesinde ıslak bezle silinebilecek tüm zeminlerde, dar ve girintili alanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.

07.10.2013 16:49

ALF Steam Force Multi, birbirinden farklı ve değiştirilebilir aparatları sayesinde ıslak bezle silinebilecek tüm zeminlerde, dar ve girintili alanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Özel haznesine ilave edilen 0 kimyasal, %100 doğal Actijen ile de Alf Steam Force Multi, makro düzeyde mikrobiyolojik temizlik sağlıyor. Üstelik bunu yaparken sağlığınıza zarar vermiyor, doğayı kirletmiyor.

Kimyasal madde kullanmadan % 100 doğal temizlik sağlayan ALF Steam Force Multi, temas edilen her noktada mikrobiyolojik temizlik sağlıyor. Özel aparatları sayesinde tüm zemin ve yüzeylerde, ulaşılması zor noktalarda sağlığa uygun temizlik yapabilmeniz için en önemli yardımcınız olmaya aday… Üstelik askısı ve aparat taşıma bölmesi ile rahat bir kullanım ve saklama imkanı sağlıyor.

ALF Steam Force Multi, deterjan ve çamaşır suyu kullanmadan, 5 bar yüksek basınçlı gücün oluşturduğu 145 derecelik buhar sıcaklığı ve özel haznesine ilave edilen Actijen ile kimyasal hiçbir madde kullanmadan % 100 doğal, mikrobiyolojik temizlik sağlıyor.

Mikroplu ortamlar, çocuklarımızın ve sevdiklerimizin gelişimini her açıdan olumsuz yönde etkiliyor ve çok çeşitli hastalıklara sebep olabiliyor. Sıcak buhar ile Actijen etkisi birleşince, mikrop, bakteri, virüs ve mantar gibi etkenler yok edilerek sizin ve sevdiklerinizin enfeksiyonlara yakalanma riski azaltılıyor. Ayrıca Alf Steam Force Multi, temizlik sırasında kimyasal ürünlerle temas etmenizi engelliyor ve sizi hava yoluyla geçen kimyasal ( toksik, kansorejen vs.) etkenlerden koruyor.

Alf Steam Buharlı Temizleyici serisinin Multi dışında, Hero, Handy ve Speedy gibi farklı kullanımları alanları için her ihtiyaca cevap veren çeşitli özelliklere sahip modelleri de bulunmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tek Bir Ürünle Kusursuz Temizlik: ALF Steam Force Multi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement