Teknoloji Tedarikçisi Arena Bilgisayar'dan Büyük Ayıp - Son Dakika
Güncel

Teknoloji Tedarikçisi Arena Bilgisayar'dan Büyük Ayıp

Teknoloji Tedarikçisi Arena Bilgisayar\'dan Büyük Ayıp

Teknoloji sağlayıcısı Arena Bilgisayar, sattığı malın arkasında durmayınca ve Ticari Danışman Abdullah KOÇOĞLU'na dönüş sağlamayınca ipler gerildi.

11.12.2017 15:46  Güncelleme: 15:45

Koçoğlu yaptığı açıklamada, "RADEON RX serisine ait GIGABYTE marka ürün satın aldım. Üründe bahsedilen performansı yakalayamadığım için, garanti belgesinde yer alan tedarikçi firma ile bağlantıya geçmeye karar verdim. 1 haftaya yakında zamandır satın aldığım ürünle ilgili Teknoloji Tedarikçisi Arena Bilgisayar'ın teknik servisine ulaşmaya çalışıyorum. Arıyorum açan yok, tekrar arıyorum yine açan yok ve ilanihaye e-posta kanalıyla mesaj gönderdim. Telefon numaramı e-posta adresine iliştirmeme ve aranma talebinde bulunmama rağmen dönüş olmadı.

Garanti belgesi talebinde bulundukları yeni bir mesaj göndermişler. Bu gelişmelerin her biri tamı tamına bir ya da birkaç gün aralıklarla gerçekleşti. Malı satana kadar kırk takla atıyorlar, sattıktan sonra ağa paşa kesiliyorlar. Aradım, müşteri temsilcisine durumu izah etmeye çalıştım; öncelikle susup beni dinlemekle mükellef olan hadsiz müşteri temsilcisi sözümü kesince konuşma dozu sertleşti, söylediklerim de haliyle hoşuna gitmedi ve telefonu yüzüme kapattı. Yaşadıklarımdan sonra; binlerce dolar ödeyerek ürün satın alan değerli kamuoyunu zarar görmemesi adına uyarmak için, bu basın açıklamasını yapmayı uygun gördüm. Konuya ilişkin belge ve gelişmeler ile birlikte Arena Bilgisayar firmasının RADEON RX serisine ait ürünü tedarik ettiği GIGABYTE firmasına resmi şikayette bulunacağız. Ferdi yapacağım görüşmelerden sonuç alamazsam ve mağduriyetim çözüme ulaştırılmaz ise şirket avukatımız Av. Abdullah Serdar ÖNÜR'ü yasal mercilere müracaat konusunda yetkilendirdik. Tüm haklarım saklıdır." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Teknoloji Tedarikçisi Arena Bilgisayar'dan Büyük Ayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement