TEM Bağlantı Yolunda Hafriyat Kamyonu Devrildi: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

TEM Bağlantı Yolunda Hafriyat Kamyonu Devrildi: 2 Yaralı

Hasdal TEM bağlantı yolunda virajı alamayan hafriyat kamyonu devrildi. Kazada kamyonun içinde bulunan 2 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kaza sonucu yol trafiğe kapatıldı ve kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Kazanın neden olduğu hafriyat da yola döküldü ve akaryakıt sızıntısını önlemek için kum döküldü. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol trafiğe açıldı.

11.07.2023 21:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEM bağlantı yolunda hafriyat kamyonu devrildi: 2 yaralı

İSTANBUL - Hasdal TEM bağlantı yolunda virajı alamayan hafriyat kamyonu devrildi. Kaza nedeniyle kamyonun içinde bulunan 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında, TEM otoyolu, Hasdal Okmeydanı katılımı Makyol bağlantısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 TH 0830 plakalı çakıl yüklü kamyonun sürücüsü Çetin K., virajı alamayınca araç yola devrildi. Kaza sonucu sürücü ve araçtaki yolcu Hasan M. yaralanırken, kamyondaki hafriyat da yola döküldü. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazanın meydana geldiği bağlantı yolunda ise trafik durma noktasına geldi.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çetin K. ve Hasan M.'yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, kamyondan sızan akaryakıtın olası kazalara neden olmaması için yola kum döküldü. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bağlantı yolunun trafiği eski haline döndü.

TEM Bağlantı Yolunda Hafriyat Kamyonu Devrildi: 2 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TEM Bağlantı Yolunda Hafriyat Kamyonu Devrildi: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement