Teog Soru Hazırlama Komisyonu Toplandı - Son Dakika
Güncel

Teog Soru Hazırlama Komisyonu Toplandı

Teog Soru Hazırlama Komisyonu Toplandı

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Deneme Sınavı Soru Hazırlama Komisyonu toplandı.

08.02.2017 17:40

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Deneme Sınavı Soru Hazırlama Komisyonu toplandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, müdürlükteki Uzaktan Eğitim Salonunda bir araya gelen 6 branştan 30 öğretmen, il genelinde 6-7 Mart ve 5-6 Nisan'da gerçekleştirilecek TEOG deneme sınavları için soru hazırlayacak.

Milli Eğitim Şube Müdürü Mücahit Gül başkanlığında 3 gün sürecek toplantıların ilk oturumuna Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da katıldı.

Altınsoy, burada yaptığı konuşmada, hazırlanan deneme sınavı sayesinde, öğrencilerimiz hem sınav heyecanlarını yenme imkanı bulduğunu hem de asıl sınav öncesinde konu eksikliklerini görebildiğini ifade etti.

Altınsoy, "Bu nedenle sizler, ilimizin başarısını artırma noktasında çok büyük bir görev ifa etmektesiniz. Böyle bir organizasyonda ilimiz genelinden yüzlerce öğretmenimiz görev aldı ve soru havuzumuza kendi özgün sorularını gönderdi. Hem komisyonda görev alan öğretmenlerimize hem de komisyona soru gönderen ilimizdeki tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Mücahit Gül de "Komisyonumuzun hazırladığı sorular mart ve nisan aylarında yapılacak deneme sınavlarında kullanılacak. Ayrıca biz, bu soru havuzuna gelen, soruları tasnif ederek web sitemiz üzerinden fasiküller halinde öğrencilerimizin istifadesine sunacağız. Öğrencilerimiz, yakın zamanda sivas.meb.gov.tr adresi üzerinden soru örneklerine ulaşabilecekler." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Teog Soru Hazırlama Komisyonu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement