Teoman' la "Yavaş Yavaş" Turnesinin Finali Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Teoman' la "Yavaş Yavaş" Turnesinin Finali Yapıldı

Teoman\' la "Yavaş Yavaş" Turnesinin Finali Yapıldı

Vodafone Freezone sponsorluğunda, Teoman' la "Yavaş Yavaş" turnesinin finali İstanbul Zorlu Center PSM' de gerçekleşti.

14.04.2014 10:16

VODAFONE FREEZONE SPONSORLUĞUNDA, TEOMAN' LA "yavaş yavaş" TURNESİNİN FİNALİ
İSTANBUL ZORLU CENTER PSM' DE GERÇEKLEŞTİ!

Teoman; Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşen, organizasyonu Atlantis Yapım tarafından yapılan "yavaş yavaş" turnesinin finalinde 12 Nisan Cumartesi günü Zorlu Center PSM Ana Tiyatro'da muhteşem bir konserle hayranlarıyla buluştu!

Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşen "yavaş yavaş" turnesi kapsamında 15 şehirde hayranlarıyla buluşan ve yoğun ilgi gören Teoman, turnenin finalini 12 Nisan Cumartesi günü İstanbul Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi Ana Tiyatro' da gerçekleştirdi. Şarkılarıyla İstanbul' u sallayan Teoman, şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi.

Organizasyonu Atlantis Yapım tarafından yapılan, biletlerin günler öncesinde tükenen "yavaş yavaş" turnesinin final konserinde, "Renkli Rüyalar Oteli" şarkısıyla konsere başlayan Teoman, İstanbul' da hayranlarına keyifli saatler yaşattı. "Paramparça", "İstanbul'da Sonbahar" gibi geniş kitlelerin bildiği parçaların yanı sıra "Bugün", "En Güzel Hikayem", "Bana Öyle Bakma" gibi şarkılarının akustik hallerini, İstanbul Zorlu Center PSM' de seslendiren Teoman sahne performansıyla gönülleri fethetti!

Sahne tasarımı Can Besbelli ve dekoru Karaköy Junk sahibi Aslı Atamer tarafından hazırlanan konserde samimi bir ortam yaratıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Teoman' la 'Yavaş Yavaş' Turnesinin Finali Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement