TOGÜ Dil Kafe Projesi İngilizce Pratikle Bahar Dönemine Başladı - Son Dakika
Güncel

TOGÜ Dil Kafe Projesi İngilizce Pratikle Bahar Dönemine Başladı

TOGÜ Dil Kafe Projesi İngilizce Pratikle Bahar Dönemine Başladı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) tarafından hayata geçirilen Dil Kafe Projesi, İngilizce dil pratiğiyle bahar dönemine başladı. Proje kapsamında her hafta gerçekleştirilen yabancı dil konuşma çalışmaları, TOGÜ Teras'ta düzenleniyor. Öğretim Görevlisi Dr. Derya Çölkesen Alkış'ın eğitmen olarak yer aldığı projede, konuşma pratiği dönem boyunca her hafta pazartesi günleri yapılacak.

20.02.2024 11:31

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) tarafından hayata geçirilen "Dil Kafe Projesi"nde bahar dönemi, İngilizce pratikle başladı.

TOGÜ'den yapılan açıklamada, Dil Kafe Projesi doğrultusunda her hafta gerçekleştirilen yabancı dil konuşma çalışmalarında yeni döneme İngilizce dil pratiğiyle başlandığı belirtildi.

Önceki dönemlerde Fransızca, Arapça, Almanca, Farsça gibi geniş coğrafyalarda kullanılan dillerin konuşma pratiklerinin yapıldığı aktarılan açıklamada, etkinliğin üniversitenin sosyal tesisinde bulunan TOGÜ Teras'ta düzenlendiği aktarıldı.

Öğretim Görevlisi Dr. Derya Çölkesen Alkış'ın eğitmen olarak yer aldığı projede konuşma pratiğinin dönem boyunca her hafta pazartesi günü yapılacağı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TOGÜ Dil Kafe Projesi İngilizce Pratikle Bahar Dönemine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement