Tokat Başçiftlik'te GES Projesi ile Su Sorunu Çözüldü - Son Dakika
Güncel

Tokat Başçiftlik'te GES Projesi ile Su Sorunu Çözüldü

Tokat Başçiftlik\'te GES Projesi ile Su Sorunu Çözüldü

Tokat'ın Başçiftlik ilçesine bağlı Erikbelen köyünde yıllardır yaşanan içme suyu sorunu, Güneş Enerji Santrali Projesi (GES) ile çözüme kavuşturuldu. Köylülerin başvurusu üzerine yapılan incelemeler sonucunda sorunun GES projesi ile çözülebileceği belirlendi. Proje tamamlandıktan sonra düzenlenen açılış töreninde Kaymakam İsmail Yüksel, köyde yaşanan su sorununun çözüldüğünü belirterek mutluluk duyduğunu ifade etti. Törene ilçe özel idaresi müdürü, jandarma komutanı, köy muhtarı ve vatandaşlar da katıldı.

23.02.2024 17:59  Güncelleme: 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde bir köydeki su sorunu, Güneş Enerji Santrali Projesi (GES) ile çözüme kavuşturuldu.

Erikbelen köyünde içme suyu sorununun çözümü için köylülerin başvurusu üzerine Başçiftlik Kaymakamı İsmail Yüksel, köyde inceleme yaptı.

Sorunun GES projesi ile çözülebileceğini belirleyen Yüksel'in talimatını üzerine bu yönde yürütülen çalışmanın ardından proje tamamlanarak, hizmete sunuldu.

GES projesinin açılışında konuşan Kaymakam Yüksel, Erikbelen köyünde yıllardır yaşanan içme suyu sorununu çözdüklerini belirterek, "Burada görevime başladıktan sonraki bir ay içinde projeyi başlatıp başarıyla sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Törene Başçiftlik İlçe Özel İdaresi Müdürü Selvet Şen, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Muharrem Er, Erikbelen Köyü Muhtarı Hasbi Gül ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tokat Başçiftlik'te GES Projesi ile Su Sorunu Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement