TOKAT'TA YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ 1 ÖLÜ, 15 YARALI - Son Dakika
Güncel

TOKAT'TA YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ 1 ÖLÜ, 15 YARALI

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu sabah saatlerinde yaşanan otobüs kazasında yaralanan yolcuları tedavi gördükleri Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

01.02.2023 08:55  Güncelleme: 09:34

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu sabah saatlerinde yaşanan otobüs kazasında yaralanan yolcuları tedavi gördükleri Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastalarının genel durumlarının iyi olduğunu söyleyen Vali Hatipoğlu, "15 yaralımız var. Büyük bir kısmı ayakta tedavi ile bitecek. Hastalarımızla hastane personelimiz çok yakından dikkatle ilgilenmekteler. Kaptanımızla da görüştük, hızlarının yüksek olmadığını söylüyor. Tabi bu araştırılır. Hava şartlarından ortaya çıkmış bir durum" dedi.

YEDEK ŞOFÖR VE YOLCULAR KONUŞTU

Otobüsün yedek şoförü Hüseyin Sözkesen ise, Yol ayrımında virajda sulak kar ve yolun temizlenmediği için orada şoför direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otobüs sağ tarafa devrildi. Sürüklenmedik, devrildiği anda yolun ortasında kaldık" diye konuştu.

Kaza anında uyuduğunu ifade eden yolculardan, Melih Kasap ise "Fren sesine kalktığımda cam kırılmaya başlamıştı. Yüzümü elimle koruduktan sonra gözümü açtığımda koltukların arasında sıkışmıştım" dedi.

Kazada yaşamını yitiren muavin Mert Balcı'nın (24) cansız bedeni otopsi için Tokat Devlet Hastanesine kaldırılırken, otobüs sürücüsü Cemalettin Ruhhan ise gözaltına alındı.

Görüntü Dökmü

-Hastaneden görüntüler

-Valinin yaralıları ziyareti ve açıklaması

-Yerek şoför ve yolcuların konuşması

Haber-Kamera Fatih YILMAZTOKAT, (DHA)

TOKAT\'TA YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ 1 ÖLÜ, 15 YARALI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TOKAT'TA YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ 1 ÖLÜ, 15 YARALI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement