Torku Konyaspor, Rangelov ile 1 Yıl Daha Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Torku Konyaspor, Rangelov ile 1 Yıl Daha Sözleşme İmzaladı

Torku Konyaspor, Rangelov ile 1 Yıl Daha Sözleşme İmzaladı

Dha SPOR-Torku Konyaspor, Rangelov ile 1 yıl daha sözleşme imzaladıYeşil- beyazlı takım, 2014-2015 sezonunun başında İsviçre'nin Luzern takımından transfer olan Dimitar Rangelov'u renklerine katmıştı.

19.04.2016 16:47

Dha SPOR- Torku Konyaspor, Rangelov ile 1 yıl daha sözleşme imzaladı

Yeşil- beyazlı takım, 2014-2015 sezonunun başında İsviçre'nin Luzern takımından transfer olan Dimitar Rangelov'u renklerine katmıştı. Sezon sonunda sözleşmesi biten Rangelov, Konya Büyükşehir Belediyesi Arena'da yapılan imza töreninde sözleşmesini 1+1 yıl daha uzatan sözleşmeyi imzaladı. İmza törenine Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz da katıldı.

Başkan Ahmet Şan, Dimitar Rangelov ile 1+1 yıl olmak üzere 2 yıllık bir sözleşme yapıyoruz. Ben inşallah önümüzdeki senede Rangelov'un bu başarısını devam ettireceğini düşünüyorum. Biz takım disiplinini bozmamak adına bu iç transferleri gerçekleştiriyoruz. Önümüzde kupa maçlarımız ve ligde kalan 5 maçımız var. Bu maçlardan en iyi sonuçları çıkarmaya çalışacağız. Taraftarlarımız desteğe devam etsinler. Bu sezon gerçekten güzel bir performans sergiledi takımımız. Teknik heyetimize, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Konya'ya yakışan bir sonuç alacağımızı ümit ediyorum. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorumdedi.

Rangelov da şunları söyledi Kontratımı uzattığım için çok mutluyum. Takımımın başarısı için bundan sonrada elimden geleni yapacağım. Biliyorsunuz ki takımımız bu sezon çok büyük başarılara imza attı ve ümit ediyorum sezon sonuna kadar da bu şekilde devam edeceğiz. Umarım kupada final oynarız ama öncesinde Fenerbahçe maçı var. Güçlü bir ekip ve onları geçmek istiyoruz. Tabiki de final oynamak istiyoruz. Tekrar kontratımı uzattığım için çok mutluyum.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Torku Konyaspor, Rangelov ile 1 Yıl Daha Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement