Torunoğulları'nı Menajerin Konuşması Kırdı - Son Dakika
Güncel

Torunoğulları'nı Menajerin Konuşması Kırdı

Torunoğulları\'nı Menajerin Konuşması Kırdı

100'ncü yıl şampiyonluğundan sonra Başkan Serdar Bilgili ve ikinci başkan Hüsnü Güreli ve diğerleri arasında zafer paylaşımı Beşiktaş'a pahalıya mal oldu.

05.07.2016 18:32

100'ncü yıl şampiyonluğundan sonra Başkan Serdar Bilgili ve ikinci başkan Hüsnü Güreli ve diğerleri arasında zafer paylaşımı Beşiktaş'a pahalıya mal oldu.

Çünkü herkes şampiyonluğu sahiplenmeyi hedeflemiş takımın geleceği düşünülmemişti. Borçlar ve sıkıntılar başlamış nihayetinde Bilgili protestolar yüzünden yönetimi bırakıp gitmişti. Hala 100'ncü yıldan sonra yaşananlar unutulmadı. Geçen sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğundan sonra başkan Fikret Orman böylesine muhteşem ekibi oluşturan ve önemli transferlerin kazanılmasında rol oynayan transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'nı yere göğe sığdıramamıştı.

Torunoğulları, Demba Ba, Sosa, Atiba ve son olarak Mario Gomez'i ikna ederek siyah beyazlı formayı giydirmişti. Fakat son seçim sonrası yapılan görev dağılımında amacının sadece Beşiktaş'a hizmet etmek olduğunu belirten Erdal Torunoğulları oldukça kırılmıştı.

Her yönetimlerde olduğu gibi Erdal Torunoğulları'nın önemli transferleri bitirmesi yurt içindeki menajerler olduğu kadar dışındakileride kızdırmıştı. Nasıl olur da, isimsiz sadece Beşiktaş'a gönül veren Erdal Torunoğulları gibi bir isim önemli işleri bitirebiliyordu. Torunoğulları'nın asıl yıkan kulübü borç içinde bırakan ve getirdiği oyuncularla tepkilere neden olan Türk menajerlerin siyah-beyazlı kulübe hizmet etmiş önemli bir ismi eleştirmesiydi.

Beşiktaş'a hizmet etmenin ve armanın peşinde koşmanın kendisi için onur olduğunu belirten Erdal Torunoğulları bugüne kadar yapılan transferde para işine girmediğini belirtirken "Alnım açık. Herşeyin hesabını veririm. Başkanımızın isteği doğrultusunda rahat çalışma imkanımda var. Ama beni asıl yaralayan kulübün üzerinden para kazanan menajerlerin hakkımda söz söylemesi" dedi.

Başkan Fikret Orman gibi kulübün menfaatleri doğrultusunda koşturan Torunoğulları'nın durumu önümüzdeki hafta netleşecek. Beşiktaş'ın son yıllarda yaptığı transferlerde büyük payı bulunan Torunoğulları, bayram sonrası Başkan Fikret Orman ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak ve menajerlerin hakkında yaptığı konuşma hakkında söz hakkının bulunduğu belirterek açıklama yapacak.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Torunoğulları'nı Menajerin Konuşması Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement