Tuğba Özay'lı Portakal Tanıtımı - Son Dakika
Güncel

Tuğba Özay'lı Portakal Tanıtımı

Tuğba Özay\'lı Portakal Tanıtımı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından Manavgat portakalını markalaştırmak amacıyla “Bizim Tadımız Başka” sloganı ile 9 Haziran Pazartesi günü saat 12.00’de etkinlik gerçekleştirecek.

08.06.2014 17:23

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından Manavgat portakalını markalaştırmak amacıyla "Bizim Tadımız Başka" sloganı ile 9 Haziran Pazartesi günü saat 12.00'de etkinlik gerçekleştirecek. Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak olan etkinlikte ücretsiz portakal suyu ikram edilecek. Etkinlik öncesinde Manavgatlı sanatçı Hasan Kurt konser verecek.

ŞARKICI TUĞBA ÖZAY DA KATILACAK

Sosyal sorumluluk projelerinde yer alan ünlü şarkıcı Tuğba Özay da etkinliğe katılarak Manavgat portakalının markalaşması çalışmasına destek olacak. İlçe tanıtımına katkı sağlamak amacıyla kliplerinin bazılarını Manavgat'ın tarihi ve doğal güzelliklerinde çeken şarkıcı her fırsatta Manavgat'ın hemşehrisi olduğunu belirterek ilçedeki sosyal sorumluluk projelerine destek oluyor. Çalışmaları dışındaki zamanını ilçede bulunan çiftliğinde geçiren Tuğba Özay, Manavgat portakalına dikkat çekecek.

MANAVGAT PORTAKALINI MARKALAŞTIRMAK İSTİYORUZ

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat ürünlerinin markalaşması için çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirterek Manavgat portakalının markalaşmasını sağlamak amacıyla etkinlik gerçekleştireceklerini söyledi.

Boztaş, Manavgat ürünlerinin markalaşması için çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "İlk olarak Manavgat susamı ve susam ürünlerini tanıtmak ve markalaştırmak amacıyla çalışma yaptık. Şimdi Manavgat portakalını markalaştırmak amacıyla etkinlik düzenliyoruz ve bundan sonra da bir dizi çalışma yapacağız."

Manavgat portakalının aroması ve lezzeti ile diğer yörelerde yetişen portakallara göre kaliteli olduğunu ifade eden Boztaş, etkinlikte halka iki ton portakal suyu ve portakal ikram edeceklerini belirterek tüm halkı etkinliğe davet etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tuğba Özay'lı Portakal Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement