Turgutluspor 2'de 2 İstiyor - Son Dakika
Güncel

Turgutluspor 2'de 2 İstiyor

Turgutluspor 2\'de 2 İstiyor

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Kızılcabölükspor'u deplasmanda yenen Turgutluspor, pazar günü evinde konuk edeceği Kırıkhanspor'u da mağlup ederek iç sahadaki başarısız tabloyu değiştirmeyi amaçlıyor.

26.11.2015 14:49

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Kızılcabölükspor'u deplasmanda yenen Turgutluspor, pazar günü evinde konuk edeceği Kırıkhanspor'u da mağlup ederek iç sahadaki başarısız tabloyu değiştirmeyi amaçlıyor.

Bu sezon 7 deplasman karşılaşmasında 4 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 15 puan toplayan kırmızı siyahlı ekip, iç sahadaki 7 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi ile 5 puan elde edebildi. Kızılcabölükspor galibiyetinin 1500 TL olan primini Belediye Başkanı Turgay Şirin'in katkısıyla 2 bin TL'ye çıkaran yönetim, paraları dün dağıtarak futbolculara moral verdi. Kızılcabölük deplasmanında omzundan sakatlanan forvet oyuncusu Mert'in bu karşılaşmada forma giymesinin zor olduğu öğrenilirken, tedavileri devam eden Ferdi, Serkan, Berat, Buğrahan ve Abdülsamet'in oynayabileceği bildirildi.

- Turgutlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turgutluspor 2'de 2 İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement