Türk Oryantal Brezilya Yolcusu - Son Dakika
Güncel

Türk Oryantal Brezilya Yolcusu

Türk Oryantal Brezilya Yolcusu

Londra'nın ünlü Türk oryantali Melisa, Brezilya'da düzenlenecek Türk Festivali'nde dans edecek.

16.04.2012 10:21  Güncelleme: 10:38

Londra'nın ünlü Türk oryantali Melisa, Brezilya'da düzenlenecek Türk Festivali'nde dans edecek.

11-22 Nisan tarihleri arasında Brezilya'nın başkenti Sao Paolo'da düzenlenecek 'İstambul Agora' Türk Festivali'nde dans etmesi için davet alan Melisa, samba dansları ile ünlü Brezilya'da Latinlere Türk oryantalini öğretecek.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Londra Caz Festivali'nde ünlü Türk caz sanatçısı İlhan Erşahin ve grubuyla aynı sahneyi paylaşan Melisa, Erşahin teklifi üzerine Brezilya'daki Türk Festivali'ne katılacak.

17 Nisan'da Brezilya'ya uçan Türk oryantal, festival kapsamında düzenlenecek atölyede Brezilyalılara oryantal dersleri vererek bir de gösteri yapacak.

Türk oryantalini ilk kez Brezilyalılara tanıtacak olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade eden Melisa, daveti aldığında çok şaşırdığını söyledi. '2011 Kasım ayında Londra Caz Festivali'nde dans etmiştim ve burda İlhan Erşahin ve ekibiyle tanışmıştım. Danslarımı çok beğendiler ve böyle bir teklifte bulundular' dedi.

Festivale katılacağı için heyecanlı olduğunu belirten Türk oryantal, 19 Nisan'da dans atölyesi düzenleyecek ardından Erşahin'in 'İstanbul Sessions' programında dans edecek.

Sao Paolo'da yapılacak olan festivaldeki etkinlikler konserler, multimedya projeleri, dans, edebiyat, film, mutfak ve eğitim projelerini içerecek. Cazın süper starları İlhan Erşahin'in önde gelen konserlerinden İstanbul Sessions'un da yer aldığı festivali, Brezilya'nın en büyük kültür kuruluşlarından SESCP düzenliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Oryantal Brezilya Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement