TZOB Yöneticileri, Yangında Zarar Gören Üreticiyi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

TZOB Yöneticileri, Yangında Zarar Gören Üreticiyi Ziyaret Etti

TZOB Yöneticileri, Yangında Zarar Gören Üreticiyi Ziyaret Etti

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Menteşe Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baştuğ ve Oda Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyzullah Ören, Algı mahallesinde ahırı yanan vatandaşı ziyaret etti. Yangında 2 büyükbaş hayvanın telef olduğu, 18 hayvanın mecburi kesime gönderildiği, saman ve traktörün yanarak kullanılamaz hale geldiği belirtildi. TZOB yöneticileri, üreticiye geçmiş olsun dileklerini ileterek her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdi.

15.08.2023 16:52  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Menteşe Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baştuğ ve Oda Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyzullah Ören Algı mahallesinde ahırı yanan vatandaşı ziyaret etti.

Algı Mahallesinde Hakan Kırmızıya ait ahırda çıkan yangın sonucu 2 büyükbaş hayvan telef olmuş, yaklaşık bin bayla saman ve traktör yanmıştı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Menteşe Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baştuğ, çıkan yangında 2 adet büyükbaş hayvanın telef olduğu, 18 adet hayvanın mecburi kesime gönderildiği 2 tır samanın 1 adet traktör ve çeşitli ekipmanların da komple yandığı yangında üretici Hakan Kırmızı'ya geçmiş olsun dileklerinde bulunarak üreticiye her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TZOB Yöneticileri, Yangında Zarar Gören Üreticiyi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement