Ufuk Hukuk Derneğinden, Giresun Barosuna Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ufuk Hukuk Derneğinden, Giresun Barosuna Ziyaret

Ufuk Hukuk Derneğinden, Giresun Barosuna Ziyaret

Avukatlar Günü münasebetiyle Giresun Ufuk Hukuk Derneği Yönetim Kurulu, Giresun Barosunu ziyaret etti.

05.04.2014 12:03  Güncelleme: 12:02

Avukatlar Günü münasebetiyle Giresun Ufuk Hukuk Derneği Yönetim Kurulu, Giresun Barosu'nu ziyaret etti.

Avukatlık mesleğinin konumu ve güncel sorunların karşılıklı olarak dile getirildiği ziyaretten memnuniyetini ifade eden Giresun Barosu Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu, Giresun Ufuk Hukuk Derneği Başkanı Serkan Özdemir'e teşekkür etti.

Yargının bağımsız savunma tarafını teşkil eden avukatların, bu mekanizmada kurucu unsur olarak hak ettiği konumu bulamadığını ifade eden Giresun Ufuk Hukuk Derneği Başkanı Av. Serkan Özdemir, bu yönde çalışma sarfeden Giresun Baro Başkanlığı'nın çalışmalarına katkıya hazır olduklarını belirtti.

Giresun Barosu Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu ise "Adalet devletin temeli ise savunma da adaletin temelidir. Bunu sağlayan ise avukatlardır. Bu anlamda yargı yapılanması içinde avukatların ve baroların bulunması zaruridir. Bu nedenle mesleğimize, hak ettiği konumu sağlamada, mücadelemiz devam edecektir şeklinde beyanda bulunmuştur" dedi.

Ziyarette Giresun Barosu Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu'nun yanısıra Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Soner Karademir, Av. Uğur Aksu ile Giresun Ufuk Hukuk Derneği Başkanı Av. Serkan Özdemir, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Mustafa Şeker ve Av. Hatice Aydın hazır bulundular. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ufuk Hukuk Derneğinden, Giresun Barosuna Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement