Umut Yolu Derneği, Oberhausen'de Ofis Açtı - Son Dakika
Güncel

Umut Yolu Derneği, Oberhausen'de Ofis Açtı

Umut Yolu Derneği, Oberhausen\'de Ofis Açtı

Oberhausen'de kanserli çocuklar ve ailelerine yardımlarıyla faaliyetlerini sürdüren Umut Yolu Derneği, 12 yılın ardından ilk ofisini hizmete açtı.

07.09.2013 11:02  Güncelleme: 11:05

Oberhausen şehrinde kanserli çocuklar ve ailelerine yardımlarıyla faaliyetlerini sürdüren Umut Yolu Derneği, 12 yılın ardından ilk ofisini Michel sokak 21 numara da hizmete açtı.

Dernek üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımlarıyla gerçekleşen açılışta, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Gelsenkirchen Başkanı ve Ruhr Bölge Başkan Yardımcısı Erol Yukarıbaş, Oberhausen Belediye Başkanı Klaus Dieter Bros ve Dr. Ali Sak da hazır bulundu.

Davetlilere, Hüseyin Çelik ve arkadaşlarının sunduğu tasavvuf dinletisinin ardından Umut Yolu Derneği Başkanı Aynur Çelikdöven, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Gelsenkirchen Başkanı ve Ruhr Bölge Başkan Yardımcısı Erol Yukarıbaş ve Oberhausen Belediye Başkanı Klaus Dieter Bros birlikte yeni ofisin açılış kurdelasını kesti.

Açılış nedeniyle bir konuşma yapan Umut Yolu Derneği Başkanı Aynur Çelikdöven, Aralıksız olarak 12 yıldır, kanserli çocuklar ve ailelerine yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Artık günümüzde kanser hastalarının sayısı hızla artıyor, bununla beraberde bize ulaşmak isteyen insanlar çoğalıyor. Yardıma muhtaç hasta yakınlarının, gerektiğinde bize kolayca ulaşabilmeleri için bu ofisimizi açtık. Ofisimizle çok daha iyi hizmet vereceğimize inanıyorum şeklinde konuştu. Ofisin düzenlenme çalışmalarında büyük gayretleri olan yönetim kurulu arkadaşlarına ve üyelere teşekkür eden Aynur Çelikdöven, bu gününe kadar derneğe destek olan sponsorlarada teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Ofis açılışı, dernek üyeleri tarafından hazırlanan ve davetlilere sunulan ikramla son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Umut Yolu Derneği, Oberhausen'de Ofis Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement