Ünlü Tenisci Azarenka Havlu Attı - Son Dakika
Güncel

Ünlü Tenisci Azarenka Havlu Attı

Ünlü Tenisci Azarenka Havlu Attı

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul 2013'te dördüncü günde ilk maç beyaz grupta Li Na ve Victoria Azarenka arasında oynandı.

26.10.2013 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul 2013'te dördüncü günde ilk maç beyaz grupta Li Na ve Victoria Azarenka arasında oynandı. 1 saat 17 dakika süren maçı Li Na 6-2 ve 6-1'lik skorlarla 2-0 kazandı. Maçın ilk setinde sakatlanan Azarenka turnuvaya böylelikle buruk bir şekilde veda etmiş oldu.

Tenisçilerin maç sonu açıklamaları ise:

Li Na

Bugünkü maç, bence tenisten ziyade zihinsel performansla ilgiliydi. İlk set sonrası Azarenka'nın maçı bırakacağını düşündüm. Ancak oynamaya devam etti. WTA Şampiyonası'nda ilk defa yarı finale kaldım. Yarı finalde Serena ile karşılaşmayacağım ancak bir turnuva kazanmak istiyorsanız onu yenmek zorundasınız.

Victoria Azarenka

Servis atarken çok zorladım ve bir anda sırtım kitlendi. Hareket edemedim, nasıl olduğumu kontrol etmeye çalıştım ama ne oldu gerçekten bilmiyorum. Devam etmemin birkaç nedeni var: Öncelikle maçı bırakırsanız kazanma ihtimalinizi ortadan kaldırıyorsunuz diğer türlü ise en iyinizi ortaya koyma şansınız devam ediyor. Gelecek hafta bir turnuvam yok ve fizyoterapistim çok büyük olmasa da oldukça ciddi bir sırt problemim olduğunu ve bunun hızlı tedavi edilemeyeceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Tenisci Azarenka Havlu Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement