Uyanık Hırsız Polisten Kaçamadı - Son Dakika
Güncel

Uyanık Hırsız Polisten Kaçamadı

Uyanık Hırsız Polisten Kaçamadı

Şanlıurfa'da polis, bir pasajda bilgisayar satan 4 işyerini soyduğu iddiasıyla Hüseyin K. 'yı yakaladı.

06.07.2011 15:05

Şanlıurfa'da polis, bir pasajda bilgisayar satan 4 işyerini soyduğu iddiasıyla Hüseyin K. 'yı yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin aynı pasajda bilgisayar tamirciliğini yaptığı, şüphe çekmemek için önce kendi işyerinde bulunan müşterisine ait bir bilgisayarın çalındığını polise ihbar ettiği ortaya çıktı.

Olay, Sarayönü Caddesi üzerinde bulunan Bağdat Pasajında önceki gün meydana geldi. İddiaya göre, pasajda bilgisayar satan 4 işyeri sahibi, işyerlerinin alüminyum kapıları tornavidayla açılarak, içeride bulunan bilgisayarların çalındığı gerekçesiyle polise başvurdu. Aynı pasajın 3'üncü katında bilgisayar satış ve tamirciliğini yapan 23 yaşındaki Hüseyin K. da polise, işyerinde 1 bilgisayar çalındığı ihbarını yaptı. Polis, pasajda yaşanan hırsızlık olaylarına ilişkin soruşturma başlattı. Yapılan çalışmalarda özellikle bilgisayar satışı yapan işyerlerinin hedef alındığı hırsızlık olayında polis güvenlik kameralarını inceledi. Polis piyasa değeri 10 bin TL'yi bulan hırsızlık olayını şüphelisi, bilgisayar tamircisi Hüseyin K. 'yı takip altına aldı.

MASA ÜZERİNDE DURAN LAPTOP YAKALATTI

Pasaj halkını tedirgin eden hırsızlık olayıyla ilgili olarak polis, daha önceden hırsızlık malı alıp satmaktan dolayı 3 ayrı kaydı bulunan Hüseyin K. 'yı takip altına aldı. Polis, pasajın kapanma saatinde en son çıkanın K. olduğunu ve çalınan malzemelerin ise pasajdan çıkarılmadığını, güvenlik kamerası kayıtlarından tespit etti. Polis, Hüseyin K. 'nın işyerinde araştırma yaparak, işyerindeki masa üzerinde duran bir dizüstü bilgisayarın çalınmadığı görünce durumdan şüphelendi. Polis ekipleri tarafından sorguya alınan Hüseyin K. , hırsızlık olayını polise itiraf ederek, "Kimse şüphelenmesin diye kendi dükkanımdan da bilgisayar çalındığını söyledim" dediği öğrenildi. Küçükköse'nin ifadesinin ardından polis ekipleri, boş işyerinde yaptığı incelemede 6 bilgisayar, 6 bilgisayar monitörü, 2 fotokopi makinesi ile 2 dizüstü bilgisayarı sahiplerine teslim edilirken, Hüseyin K. emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

AL, ÖP(AAA) - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyanık Hırsız Polisten Kaçamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement