Üzülmez Muhtarlarla Kesintisiz İstişarede - Son Dakika
Güncel

Üzülmez Muhtarlarla Kesintisiz İstişarede

Üzülmez Muhtarlarla Kesintisiz İstişarede

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepeli muhtarlarla Ekim ayı toplantısında bir araya geldi. Başkan Üzülmez, ülke genelinde uygulanmaya başlanılan tasarruf programı hakkında bilgi verdi.

09.10.2018 09:13  Güncelleme: 09:14

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepeli muhtarlarla Ekim ayı toplantısında bir araya geldi. Muhtarlar toplantısına belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, İSU, İZGAZ ve SEDAŞ temsilcileri de katıldı.

HİZMET İÇİN OLMUŞTUR

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "İmkanlarımız dahilinde ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Önemli olan ardımızdan hoş bir seda bırakmaktır. Geriye baktığımız zaman 32 mahallemizde eserler bırakmışız. Yoğun bir süreç içerisinde hizmet ettik. Muhtarlarımızla birlikte hizmet ettik. Her zaman hizmet yolunda bir araya geldik. Hizmet ederken, zaman zaman fikir ayrılıkları olmuştur. Bunlar sadece daha iyisini yapabilmek için olmuştur. Kendi adıma hakkım helal olsun" dedi.

EKONOMİK SALDIRI

"Zaman zaman bizleri inciten durumlarla karşılaştık" diyen Başkan Üzülmez "Ülkemize her türlü saldırılar yapılmaktadır. İçimizden ve bunları elinde tutanlar tarafından bizlere yönelik hamleler vardır. Anadolu'ya gelişimizden bu yana her dönem bu tür durumları yaşadık. Milletimiz bu saldırıları bertaraf etmiştir. Bu uğurda şehit ve gazilerimiz olmuştur. Allah hepsinden razı olsun. Her mücadelede ülke ekonomisi etkileniyordu. Paramız terörle mücadeleye gidiyordu. Şimdi de ekonomik saldırı ile üzerimize geliyorlar" açıklamasında bulundu.

TASARRUF GENELGESİ VE TEDBİRLER

"Ülkemizi bilmeyenler, bayrak, ezan, özgürlüğü için değil her türlü saldırı karşısında gereğini yapar" diyen Başkan Üzülmez "Terörle bizleri uğraştırırken, aynı zamanda ekonomik olarak da zarara uğramamızı istediler. Ülkemize yönelik başlatılan soğuk savaşta hepimize görev düşmektedir. Ülke genelinde tasarruf genelgesi yayınlandı. Ertelenebilecek yatırımların ertelenmesi istenirken, hizmetlerin devam etmesi talimatı verildi. Birçok kalemde tasarrufa gidilmektedir. Bu mücadeleyi bizler kazanacağız. Burada söz konusu memlekettir" ifadelerini kullandı.

SÖZ KONUSU MEMLEKETTİR

"Tasarruf tedbirlerini bizzat tarafımdan takip edilmektedir" diyen Başkan Üzülmez "Bu konuda herhangi bir taviz verilmeyecektir. Ülke genelinde tedbir uygulanmaktadır. Burada söz konusu memleket, ülkemizin geleceğidir. Belediyemiz bünyesinde herhangi bir durumla karşılaştığınız takdirde bana bildirmeniz yeterlidir. Gereğini yapacağımdan emin olabilirsiniz. Maddi kaynaklar Kartepe'de yaşayan herkesin hakkı vardır. Bana ne diyemeyiz. Her zaman olduğu gibi bu durumda da birlikte hareket etmeliyiz. Ülkemiz sıkıntı içerisinde değildir. Sadece tedbirli gitmekte fayda vardır. Kartepemizde mevcut yatırımlarımız devam etmektedir. Sınır ötesi harekat olsun yine birlikte hareket ediyoruz. Tedbiri elden bırakmadan çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bizlere karşı yapılan savaşın son demleri oynanmaktadır. Terör saldırılarında misliyle karşılık verilmektedir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez Muhtarlarla Kesintisiz İstişarede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement