Vakıfbank 8. Kez Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde - Son Dakika
Güncel

Vakıfbank 8. Kez Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde

Vakıfbank 8. Kez Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali\'nde

Zürih / DHA (fotoğraflı)CEV DenizBank Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde VakıfBank, ilk maçta İstanbul'da 3-2 ile geçtiği İsviçre'nin Volero Zürih takımını deplasmanda 3-1'lik sonuçla yenerek adını bir kez daha Dörtlü Final'e yazdırdı.

24.03.2016 23:40

Zürih/ DHA (fotoğraflı)

CEV DenizBank Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde VakıfBank, ilk maçta İstanbul'da 3-2 ile geçtiği İsviçre'nin Volero Zürih takımını deplasmanda 3-1'lik sonuçla yenerek adını bir kez daha Dörtlü Final'e yazdırdı.

Bu sonuçla VakıfBank, Dörtlü Final'de Fenerbahçe Grundig'in rakibi olurken, diğer yarı finalde ise ev sahibi Pomi Casalmaggiore ile Dinamo Kazan karşı karşıya gelecek.

Ayrıca Sarı-siyahlılar, 2010-11 ve 2012-13 sezonlarında mutlu sona ulaştığı CEV DenizBank Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde, 8. kez Dörtlü Final'e kalma başarısına imza attı.

CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final maçları 9-10 Nisan tarihlerinde Montichiari kentinde oynanacak.

NOTLAR

Temsilcimiz karşılaşmaya Buijs, Rasic, Sloetjes, Gözde, Robin ve Naz - Gizem (libero) ilk altısıyla başladı.

Müsabakanın birinci setini 25-22 alan VakıfBank, 37 dakika süren ikinci seti rakibine kaptırdı ve setler 1-1'e geldi. Üçüncü set ile maça ağırlığını tekrar koyan VakıfBank 25-21 ile 2-1'i buldu. Karşılaşmanın dördüncü ve son setini de 25-21 kazanan sarı-siyahlılar, maçtan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

VakıfBank'ta günün en skorer ismi 24 sayı ile Lonneke Sloetjes olurken, 17 sayı ile Milena Rasic ve 14 sayıyla Gözde Kırdar galibiyete katkıda bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vakıfbank 8. Kez Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement