Van Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleriyle Sahipsiz Hayvanlar İçin İstişare Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Van Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleriyle Sahipsiz Hayvanlar İçin İstişare Toplantısı Düzenledi

Van Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleriyle Sahipsiz Hayvanlar İçin İstişare Toplantısı Düzenledi

Van Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, sahipsiz hayvanların bakım, tedavi ve toplanmaları konusunda ilçe belediyeleriyle istişare toplantısı düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi veteriner hekimleri ve 13 belediyeden yetkililerin katıldığı toplantıda, sahipsiz hayvanların toplanması, yaralı hayvanlara müdahale ve bakım evine sevki gibi konular ele alındı.

18.01.2024 19:53  Güncelleme: 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, sahipsiz hayvanların bakım, tedavi ve toplanmaları konusunda ilçe belediyeleriyle istişare toplantısı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığınca 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu yönetmenliği kapsamında ilçe belediyeleriyle toplantı yapıldı.

Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yapılan toplantıya büyükşehir belediyesi veteriner hekimleri ile 13 belediyeden yetkililer katıldı.

Veteriner Hekim Abdullah Saraçer, katılımcılara sahipsiz hayvanların 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu yönetmenliği kapsamında toplanması, yaralı hayvanlara müdahale, yaralı hayvanlara bakım ve bakım evine sevki hakkında bilgiler verdi.

İki saat süren toplantının ardından katılımcılar rehabilitasyon merkezini gezdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleriyle Sahipsiz Hayvanlar İçin İstişare Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement