Aydın'ı karıştıran "ufo" iddiası! Görüntüleri çeken gencin gözüne uyku girmedi - Son Dakika
Güncel

Aydın'ı karıştıran "ufo" iddiası! Görüntüleri çeken gencin gözüne uyku girmedi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir genç, sabaha karşı "Ufo" olduğunu iddia ettiği ve havada gördüğü ışık huzmesini cep telefonu ile kayda aldı. Genç o anları, "Uzun süre şok yaşadım, korktum, gözeme uyku girmedi" sözleriyle anlattı.

28.05.2022 08:29  Güncelleme: 09:19

Şirinevler Mahallesi'nde 21 yaşındaki Cem Kocaman, sabaha karşı namaz kılmak için kalkarak evinin balkonuna çıktı. Karşısında büyük bir ışıklı cisim gördüğünü ileri süren Kocaman, Ufo olduğunu iddia ettiği cismi kaydetmek için hemen cep telefonuna sarıldı.

Vatandaşın Ufo iddiası

"GÖZÜME UYKU GİRMEDİ"

Işık huzmesini saniye kayda alan Kocaman, "Uzun süre şok yaşadım, korktum, gözeme uyku girmedi" dedi. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından görüntülerdeki cisim ilçe halkında merak uyandırdı.

Vatandaşın Ufo iddiası
Aydın\'ı karıştıran "ufo" iddiası! Görüntüleri çeken gencin gözüne uyku girmedi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın'ı karıştıran 'ufo' iddiası! Görüntüleri çeken gencin gözüne uyku girmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hakan kalkan kalkan: merhaba bende gördüm ama kameraya çekemedim, ozaman cep telefonlarında kamera yoktu, bir kaç kişiye söyledim ama kimse inanmadı, 25 saniye bir zaman gördüm. hemen gitti zaten yukarı 0 0 Yanıtla
  • Murat YILDIRIM: Yetkili kişiler artık çıkıp açıklasın..Olduklarını biliyoruz,,Nasıl bir irtibattayız bilelim artık,, 0 0 Yanıtla

Advertisement