Wuhan ile Kuala Lumpur arasındaki direkt uçuşlar yeniden başlıyor - Son Dakika
Güncel

Wuhan ile Kuala Lumpur arasındaki direkt uçuşlar yeniden başlıyor

Wuhan ile Kuala Lumpur arasındaki direkt uçuşlar yeniden başlıyor

Çin'in orta kesimindeki Hubei eyaletinin merkezi Wuhan ile Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur arasındaki direkt yolcu uçuşları 30 Nisan'da yeniden başlayacak. China Eastern Havayolları tarafından gerçekleştirilecek olan bu seferler, 2020 yılında askıya alınan uçuşların ardından Hubei ile Kuala Lumpur arasında yeniden başlatılan ilk uluslararası rota olacak. Haftada üç kez gerçekleştirilecek olan seferler, Boeing 737-800 tipi uçaklarla yapılacak.

04.04.2024 19:53  Güncelleme: 19:54

WUHAN, 4 Nisan (Xinhua) -- Çin'in orta kesimindeki Hubei eyaletinin merkezi Wuhan ile Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur arasındaki direkt yolcu uçuşları 30 Nisan'da yeniden başlayacak.

China Eastern Havayolları'ndan Çarşamba günü yapılan açıklamaya göre söz konu sefer, 2020 yılında bu tür uçuşların askıya alınmasından bu yana Hubei ile Kuala Lumpur arasında yeniden başlatılan ilk uluslararası rota olacak.

Boeing 737-800 tipi uçak ile gerçekleştirilecek gidiş-dönüş seferleri Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada üç kez yapılacak. Kuala Lumpur'dan dönüş seferleri ise Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri gerçekleştirilecek.

China Eastern Havayolları daha önce Wuhan'dan Sidney, Tokyo ve Bangkok gibi uluslararası varış noktalarına direkt yolcu uçuşlarını yeniden başlatmıştı.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Wuhan ile Kuala Lumpur arasındaki direkt uçuşlar yeniden başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement