Yağmur Bile Engel Olamadı - Son Dakika
Güncel

Yağmur Bile Engel Olamadı

Yağmur Bile Engel Olamadı

Adapazarı Cengiz Topel İlkokulu ve Ortaokulu tarafından okul bahçesinde düzenlenen yılsonu etkinliği yağmur nedeniyle 2 saat gecikmeli başladı.

13.06.2013 10:49

Adapazarı Cengiz Topel İlkokulu ve Ortaokulu tarafından okul bahçesinde düzenlenen yılsonu etkinliği yağmur nedeniyle 2 saat gecikmeli başladı. Yağan yağmura rağmen okulu terk etmeyen veliler çocuklarının gösterilerini izleyebilmek için sabırsızlıkla bekledi.

Cengiz Topel İlkokulu ve Ortaokulunun okul bahçesinde düzenlenen yılsonu etkinliğine etkili sağanak yağmur damgasını vurdu. Yaklaşık 2 saat yağmurun dinmesini bekleyen veliler yağmurun kesilmesinin ardından çocuklarının gösterilerini büyük bir coşku içinde izlediler. Programın finalinde yapılması planlanan konser etkinliği ise yağmurun yeniden yağma ihtimaline karşı iptal edildi.

Yağmurun dinmesinin ardından program yıl boyunca çeşitli projeler hazırlayan ve proje gruplarında yer alan öğrencilere okul müdürü Rafet Zandli tarafından onur belgelerinin verilmesi ile başladı.

Program birinci sınıflara okuma belgelerinin takdimi ile devam ederken minik öğrencilerin seslendirdiği şarkılar ve şiirler veliler tarafından büyük alkış aldı. Minik öğrencilere okuma belgelerini takdim eden Müdürü Zandli, "Sizler hepiniz artık okuyup yazabiliyorsunuz. Sizler büyük bir iş başardınız. Bu başarınızın devam edebilmesi için yaz tatilinde bol bol kitap okumalısınız. Ne kadar çok kitap okursanız başarınız da o kadar artar" dedi.

Birinci sınıf öğrencilerinin velileri de yıl boyunca büyük özveri göstererek çocuklarına okuma yazma öğreten 1-A sınıf öğretmeni Süleyman Altundağ, 1-B sınıf öğretmeni Hatice Uysal, 1-C sınıf öğretmeni Ülkü Akma ve 1-D sınıf öğretmeni Birsel Nepton'a çiçek vererek teşekkürlerini dile getirdiler.

Minik öğrencilerin okuma belgelerinin takdiminin ardından 8'inci sınıf öğrencilerinin diplomaları verildi. Gece çalan müzik eşliğinde öğrencilerin gönüllerince eğlenmesi ile devam etti. Etkinlik boyunca Okul bahçesinde geliri Okula kalmak üzere Okul Aile Birliği tarafından çeşitli ikramların satışı yapıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yağmur Bile Engel Olamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement