Yalova'da köy merkezine inen domuz sürüsü kamerada - Son Dakika
Güncel

Yalova'da köy merkezine inen domuz sürüsü kamerada

Yalova merkeze bağlı Elmalık köyüne yerleşim alanına inen yaban domuzu sürüsü güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Elmalık'ta köy merkezine kadar inen 2'si yetişkin 11'i yavru olmak üzere toplam 13 yaban domuzundan oluşan sürü, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Sürünün yiyecek bulmak için yerleşim alanlarına kadar indiği tahmin ediliyor. Yalova ormanlarında artan yaban domuzu popülasyonu nedeniyle köylerdeki çiftçilerin ürünleri zarar görmekte ve köylüler sıkıntı çekmektedir.

14.08.2023 03:06

Yalova'da köy merkezine inen domuz sürüsü kamerada

YALOVA - Yalova merkeze bağlı Elmalık köyüne yerleşim alanına inen yaban domuzu sürüsü güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Elmalık'ta köy merkezine kadar inen 2'si yetişkin 11'i yavru olmak üzere toplam 13 yaban domuzundan oluşsan sürü güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. 8 Ağustos 2023 tarihinde 04.59'da güvenlik kameralarına yansıyan gece görüntülerinde köy yolunda ilerleyen başında ve sonunda yetişkin yaban domuzlarının olduğu sürünün yiyecek bulmak için yerleşim alanlarına kadar indiği tahmin ediliyor.

Öte yandan son yıllarda Yalova ormanlarında artan yaban domuzu popülasyonu nedeniyle köylerdeki çiftçilerin ürünlerinin de zarar gördüğü ve bu konuda da köylülerin sıkıntı çektiği öğrenildi.

Yalova\'da köy merkezine inen domuz sürüsü kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yalova'da köy merkezine inen domuz sürüsü kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement