Yasak Elma Dizisinin 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika
Güncel

Yasak Elma Dizisinin 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Pazartesi akşamları Fox TV ekranlarından seyirciyle buluşan Yasak Elma dizisi 19. bölüm ile ekranlara geldi. Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

23.10.2018 10:03  Güncelleme: 10:15

ekrana gelen son bölümüyle izleyici de merak uyandırdı. Peki, nin 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

19. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız, Halit'i Defne'nin evinde yakalar ve bir anda hesap sorarken hesap veren kişi durumuna gelir. Defne, Halit'e para için Yıldızın yaptıklarını anlatıyor ve Halit, Yıldız'a sinirlenerek oradan ayrılıyor. Yıldız, Halit'in peşinden gidiyor ve bu sırada Defne olayı herkesin duyması için Ender'i arıyor. Yıldız, her şeyin Defne'nin başının altından çıktığını söylese de Halit'i inandıramaz ve Halit çantasını toplayarak ortadan kaybolur.

<a class='keyword-sd' href='/yasak-elma/' title='Yasak Elma'>Yasak Elma</a> Dizisinin 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

ZEYNEP ALİHAN'I NEDEN REDDETTİ?

Alihan, Zeynep tarafından bir kez daha reddedilir ve elinde yüzükle kalır. Kimse için yapmadığını Zeynep için yapan Alihan, vazgeçme kararı alır. Bu sırada her şeyi Defne'den öğrenen Ender, Defne'nin oyununa gelmeyecektir.

ENDER İLE HALİT BARIŞIYOR MU?

Yıldız olanları çarpıtarak Zeynep'e anlatır. Ender ise Halit'in yerini Kemal'den öğrenir ve Halit'i ikna ederek yanına gider, geceyi beraber geçirirler. Ender ısrarlı davranır, Halit ise düşünmek istediğini söyler. Alihan da Cem'e, Zeynep ile aralarında bundan sonra bir şey olamayacağını söyler. Cem duyduklarını Zeynep'e anlatır. Zeynep bu durumun üstesinden gelemez ve Alihan'a düşman olmadıklarını söyler. Ancak Alihan, arkadaş da olmadıklarını belirtir.

ZEYNEP'İ YIKAN KARŞILAŞMA

İlk günün ardından Ender, ikinci gün için özel bir masa hazırlıyor. Romantik anlar yaşayacaklarını düşünse de Halit, Ender'i tersleyerek gönderir. Ender, Halit'i kıskandırma planları yapmaya başlar. Bu sırada Zeynep, her şeyi geride bırakarak Alihan'ın evine gidiyor ancak kapıyı Hira açıyor. Bu durum karşısında Zeynep yıkılıyor.

Yasak Elma Dizisinin 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

20. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sevilerek izlenen nin Pazartesi günü ekranlara gelen 19. bölümünün ardından 20. bölüm fragmanı merak konusu oldu. nin 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Yasak Elma Dizisinin 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?
Yasak Elma Dizisinin 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Son Dakika Güncel Yasak Elma Dizisinin 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement