Yavuz Bingöl'ün Arabası Yandı! - Son Dakika
Güncel

Yavuz Bingöl'ün Arabası Yandı!

Yavuz Bingöl\'ün Arabası Yandı!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Bulutların Ötesi" dizi seti heyecanlı dakikalara sahne oldu.

11.05.2012 10:44

Başrollerini Yavuz Bingöl ile Ece Uslu'nun paylaştığı ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Bulutların Ötesi" dizi seti heyecanlı dakikalara sahne oldu. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği dizinin 4. bölümünde Yavuz Bingöl'ün arabasının yandığı sahneler çekilirken iki itfaiye aracı ve su arazözleri hazırda bekletildi, emniyet müdürlüğü gerekli tedbirleri aldı. Çevre sakinlerinin evlerinin boşaltıldığı sahneler için bir hafta öncesinden hazırlıklar yapıldı. Gece boyunca süren çekimlerde 50 litre benzin 2 çuval üstübü kullanıldı.

TRT 1 ekranlarında Cuma günleri saat 19.50'de yayınlanan Bulutların Ötesi adlı dizi seti tüm hızıyla devam ediyor. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı dizinin çekimlerinde yangın sahnesi için hummalı bir çalışma yapıldı.

Boşanmak üzere olduğu karısı Elif'e (Ece Uslu) her türlü zorluğu çıkartan Cüneyt (Hakkı Ergök), Bekir'in (Yavuz Bingöl) ve mahalledeki diğer dostlarının Elif'e desteği yüzünden çileden çıkar. İntikam için Bekir'in köfte arabası ve otomobilini adamlarına yaktırır, bununla da kalmaz ve kendi oğlunu kaçırtır.

Bulutların Ötesi, duygusal sahneleri ve kaçırmak istemeyeceğiniz 4. bölümü ile 1 1 Mayıs Cuma TRT 1 ekranlarında…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yavuz Bingöl'ün Arabası Yandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement