Yeni Atanan Hakimlere Aktaş'tan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Yeni Atanan Hakimlere Aktaş'tan Ziyaret

Yeni Atanan Hakimlere Aktaş\'tan Ziyaret

Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

09.10.2012 17:59

Bursa İnegöl'de atamaları sonucu geçtiğimiz günlerde İnegöl Adliyesindeki görevlerine başlayan hâkimlere Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Başkan Aktaş'ın İnegöl'e yeni ataması yapılan; 2. Asliye Hukuk Hakimi Fatma Aydemir, 2. Asliye Ceza Hakimi Özlem Aydın, 1. Sulh Ceza Hakimi Merve Aksu ve 2. Sulh Cezada yetkili Hakim Enver Akman'a yaptığı ziyaret samimi havada geçti.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Adalet Mülkün Temelidir' düsturuyla görev yapan hâkimlerimize, şehrin Belediye Başkanı olarak bir ziyaret gerçekleştiriyoruz. Görevlerine yeni atanan ya da ülkemizin farklı şehirlerinden şehrimize gelen hakimlerimizin görevlerinde üstün başarı temennisinde bulunuyoruz." dedi.

İnegöl'ün nüfusu ve ekonomisi itibari ile canlı bir mozaik olduğunu ifade eden Başkan Aktaş; "Adliyemiz yeni binasında bu mozaiğe hizmet ediyor. Yeni olması sebebiyle nispeten fiziki olarak sıkıntıları olabilir ama, iş ve işlemler anlamında çok yoğun bir yer. İnanıyor ve ümit ediyorum ki yeni hakimlerimizin emek ve katkıları ile sorunlar belli edilmeden iş ve işleyiş çok güzel şekilde işletilecektir. Hakimlerimiz, adaleti sağlayacak en önemli aktörlerdir. Gecikmiş adaletin adalet olmadığını en iyi bilen kişiler hakimlerdir. Hakimlerimiz sorunları çözmek için vardır." diyerek görevlerine yeni başlayan hakim ve hakimelere hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İlçedeki huzuru imar edecek her türlü desteği gerek belediye olarak, gerek bir vatandaş olarak, vereceklerini de belirten Başkan Aktaş; hakimlere çiçek taktim etti. Hakimler de Başkan Aktaş'a nezaket ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Atanan Hakimlere Aktaş'tan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement