Yıldırım Kent Konseyi'nden Madde Bağımlılığı Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Yıldırım Kent Konseyi'nden Madde Bağımlılığı Uyarısı

Yıldırım Kent Konseyi\'nden Madde Bağımlılığı Uyarısı

Yıldırım Kent Konseyi günümüzün en büyük sorunlarından biri olan madde bağımlılığına karşı ilk ve orta dereceli okullarda bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

21.11.2014 14:29  Güncelleme: 14:34

Madde bağımlılığına karşı toplumda farkındalık yaratma çalışmalarına devam eden Yıldırım Kent Konseyi, Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu'nda seminer düzenledi. Yıldırım Belediye Başkan Yardımcıları Mücahit Alkan ve Fatih Polat'ın yanı sıra Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü İlker Türkbayrak, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ve çok sayıda öğrenci velisinin katıldığı seminerde, madde kullanımına karşı önlemler ve bağımlılığa karşı tedavi yöntemleri konuşuldu. Madde bağımlılığının gençlerin önündeki en büyük tehlikelerden biri olduğunu söyleyen Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ahmet Tilci, "Ruh ve beden sağlıklarını tehdit eden madde bağımlılığı günümüzün kanayan yarasıdır. Bunun önüne geçmek için Yıldırım Kent Konseyi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

'ÇOCUKLARIMIZI KORUMALIYIZ'

Madde bağımlılığının kullanımına karşı öğrencileri ve velileri bilgilendirmek adına her fırsatta ilk ve orta dereceli okullarda çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirten Ahmet Tilci, "Gençlerimizin sosyal ve aile hayatlarını felakete sürükleyen madde bağımlılığına karşı vatandaşlarımızda farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Konusunda uzman kişilerin katıldığı bu seminerlerimizde öğrencilerimize ve velilerimize madde kullanımının yol açtığı tehlikeleri anlatıyoruz" diye konuştu. Madde bağımlılığına karşı Yıldırım ilçesi olarak topyekun savaş açtıklarını da söyleyen Ahmet Tilci, "Bize desteklerinden dolayı başta Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali olmak üzere tüm kamu ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırım Kent Konseyi'nden Madde Bağımlılığı Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement