Yıldırımdan Taraftara Çağrı - Son Dakika
Güncel

Yıldırımdan Taraftara Çağrı

Yıldırımdan Taraftara Çağrı

Şanlıurfa Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Teknik Direktörü Serdar Yıldırım, taraftarları NIpaly-off müsabakalarına davet etti.

01.05.2015 11:27

Garanti Tekerlekli Sandalye Birinci Liginde mücadele eden ve grubu namağlup tamamlayan Şanlıurfa Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Teknik Direktörü Serdar Yıldırım süper lige çıkmak için oynayacakları paly-off müsabakalarına taraftarı davet etti.

Garanti Tekerlekli Sandalye Birinci Liginde mücadele eden ve grubu lider tamamlayan Şanlıurfa Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oynayacakları play-off müsabakalarında taraftarın desteğini bekliyor.

Takımın Teknik Direktörü Serdar Yıldırım, "3 Mayıs pazar günü itibari ile 8 hafta sürecek olan play-off müsabakalarımız başlıyor. İlk müsabakamız Orduspor ile olacak. Ümidimiz ligde gösterdiğimiz başarıyı play-off müsabakalarında göstermek. Bilindiği gibi gruptan 14 maçta nağmağlup olarak çıktık. Bu başarıyı devam ettirip süper lige çıkmayı hedefliyoruz. Zorlu bir 8 haftalık süreç bizi bekliyoruz. Bunun yanında Urfa'daki maçlara taraftarımızı bekliyoruz. Çünkü sahadaki başarı taraftarın desteği ve baskısı ile olur. Bütün Şanlıurfa halkının bize destek vermesi son derece önemli. Müsabakalarda ulaşım sorununu belediye ile irtibata geçerek çözeceğiz. Bunun yanında müsabakalara gelecek olan okullarda belediye ile irtibata geçsinler" dedi.

Sezona Süper Lig hedefiyle başlayan Güneydoğu temsilcisi, çıktığı 14 karşılamadan da galibiyetle ayrıldı ve normal sezonu namağlup lider bitirdi. Böylece play-off müsabakalarına katılma hakkı elde Şanlıurfa ekibi, müsabakalar sonunda üst lige çıkacak 4 takımdan biri olmayı hedefliyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yıldırımdan Taraftara Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement