YMP İstanbul İl Başkanı Hasan Vatansever, YRP İstanbul mitingine katıldı - Son Dakika
Güncel

YMP İstanbul İl Başkanı Hasan Vatansever, YRP İstanbul mitingine katıldı

YMP İstanbul İl Başkanı Hasan Vatansever, YRP İstanbul mitingine katıldı

Yerli ve Milli Parti (YMP) İstanbul İl Başkanı Hasan Vatansever, İl Başkan Yardımcısı ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Meriç Koç ile birlikte Yeniden Refah Partisinin (YRP) İstanbul mitingine katıldı. İki parti arasındaki ittifak sürecinin siyasi arenadaki dengeyi etkileyecek önemli bir adım olduğu belirtilirken, bu katılımın dayanışma ve ortak amaçlar doğrultusunda birlikte çalışma kararlılığını ortaya koyduğu ifade edildi.

25.03.2024 18:46  Güncelleme: 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerli ve Milli Parti (YMP) İstanbul İl Başkanı Hasan Vatansever, Yeniden Refah Partisinin (YRP) İstanbul mitingine katıldı.

YMP İstanbul İl Başkanı Hasan Vatansever, İl Başkan Yardımcısı ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Meriç Koç ile Yeniden Refah Partisinin İstanbul mitinginde yer aldı. YMP temsilcilerine, YRP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Seçim Karargah Başkanı Yunus Emre Taşçı ve heyeti eşlik etti.

Partiden yapılan açıklamada, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala iki partinin ittifak sürecinin siyasi arenadaki dengeyi etkileyecek önemli bir adım olduğu belirtilirken, bu katılımın iki partinin dayanışma ve ortak amaçlar doğrultusunda birlikte çalışma kararlılığını da ortaya koyduğu kaydedildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel YMP İstanbul İl Başkanı Hasan Vatansever, YRP İstanbul mitingine katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement