Yunusemre Kent Konseyinden Savaş Duman'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Yunusemre Kent Konseyinden Savaş Duman'a Ziyaret

Yunusemre Kent Konseyinden Savaş Duman\'a Ziyaret

Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'ı Makamında ziyaret etti.

19.10.2015 09:42  Güncelleme: 09:43

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'a yapılan ziyaret'te Yürütme Kurulu Üyeleri Koordinatör İbrahim Akdoğan, Genel Sekreter Mustafa Bilir, Çocuk Meclisi Başkanı Fatma Namver, Yürütme Kurulu Üyesi Bedriye Pehlivan'da yer aldı.

DESTEKLERİNİ İSTİYORUZ

Ziyaret'te Yunusemre Kent Konseyinin çalışmaları Hakkında bilgi veren Arslan"Gençlere yönelik Projeler hazırladık bu Projeleri Gençlerle buluşturmak istiyoruz. Önümüzdeki Günlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak bir çalışmayla hayata geçirmek bu anlamda da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman'ın desteklerini istiyoruz şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALARIN ARKASINDA OLACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Duman"Bizler her zaman Sporun Sporcunun ve Gençlerimizin yanındayız. Biz de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman olduğu gibi ortak hareketlerin yarar getireceğine ve yapılacak her çalışmanın, çalışmaların arkasında olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yunusemre Kent Konseyinden Savaş Duman'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement