Yüzüne Kezzap Atılan Afgan Kız, Eski Görünümüne Yeniden Döndü - Son Dakika
Güncel

Yüzüne Kezzap Atılan Afgan Kız, Eski Görünümüne Yeniden Döndü

Yüzüne Kezzap Atılan Afgan Kız, Eski Görünümüne Yeniden Döndü

Afganistan'ın başkenti Kabil'de yolda yürürken yüzüne kezzap atılan ve yüzü ile vücudunun bir kısmı yanan Sahar Helal (22), tedavisini üstlenen Doç.Dr.Hayati Akbaş tarafından yaklaşık 1 yıldır uygulanan tedavinin ardından eski haline kavuştu.

28.06.2012 11:19

Afganistan'ın başkenti Kabil'de yolda yürürken yüzüne kezzap atılan ve yüzü ile vücudunun bir kısmı yanan Sahar Helal (22), tedavisini üstlenen Doç. Dr. Hayati Akbaş tarafından yaklaşık 1 yıldır uygulanan tedavinin ardından eski haline kavuştu.

Kabil'de öğretmenlik yaptığı okula giderken yanına yaklaşan ve kimliğini bilmediği bir kişi tarafından yüzüne kezzap atılan Sahar Helal, dayanılmaz acılar yaşarken, yüzünün ve vücudunun bazı kısımları yandı. Bir iş gezisi için Afganistan'da bulunan FBM Estetik Klinikleri Kurucusu Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Doç. Dr. Hayati Akbaş, yüzü yanan genç kızın sıkıntılarına çare olmak için tedavisini üstlenerek Türkiye'ye davet etti.

Samsun FBM Kliniği'nde yaklaşık 1 yıl süren tedavi sürecinde çeşitli ameliyatlar geçiren Afgan kız, şimdi eski haline yeniden kavuştu. Yüzü gülmeye başlayan Sahar Helal, "Artık eski halime kavuştum. Dr. Hayati Akbaş'a çok teşekkür ederim. Beni yeniden eski halime kavuşturdu, çok mutlulum" dedi.

Sahar Helal'in FBM Kliniği'nde eski haline kavuştuğunu belirten Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Sahar'ın tedavisini üstlendik ve dikkatle takip ettiğimiz sürecin ardından yeniden eski yüzüne kavuşmasını sağladık. Yapılan operasyonların ardından yüzündeki ve vücudunun çeşitli yerlerindeki yanıklardan kurtulan Sahar, artık eskisi gibi gülebiliyor" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yüzüne Kezzap Atılan Afgan Kız, Eski Görünümüne Yeniden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement