Zargana'da Romantik Yaz Geceleri - Son Dakika
Güncel

Zargana'da Romantik Yaz Geceleri

Zargana\'da Romantik Yaz Geceleri

Ankara'da Piyano,Keman'ın müthiş buluşması Başkentli iş adamları ve cemiyet hayatının önemli isimleri Zargana Et&Balık Restaurant'ta bir araya geliyor.

25.04.2012 21:14  Güncelleme: 21:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kış sezonunu TRT sanatçılarından oluşan Fasıl ekibiyle kapatan Zargana Restaurant yeni konseptinde Piyano, keman ve müthiş sesiyle Gazi Üniversitesi Konservatuar sanatçısı Fatih Şener'i sahnesinde ağırlarken Piyano'da usta elleri ile Piyano Sanatçısı Ceren Kınay ile Ankara gecelerine renk katıyor.

Her hafta Çarşamba günleri Zargana'da sahnesi ve sesiyle beğeni toplayan Fatih Şener bu hafta geniş repertuarı ile Zargana'da sevenleri ile buluşuyor. Özel aşk şarkıları, Keman'ın büyüsü ile Ankara gecelerine renklendiren ses sanatçısı Fatih Şener ve Piyano Sanatçısı Ceren Kınay her hafta Çarşamba, Cuma, Cumartesi, günleri Zargana sahnesinde sevenleri ile buluşuyorlar.

"Vip Salonda Evlilik Teklifi"

Yenilen Konsept ile romantik ve eğlenceli bir gece geçirmek isteyenleri ağırlayan Zargana Balık Restaurant işletme Müdürü Atilla Uğurlu; Başkentte yeniliklerin kapısını aralamak istedik. Kış gecelerini fasılla renklendirdik yaza merhaba derken Keman ve Piyanonun huzur veren dinlendiren yönünü başkent gecelerine Zargana'da Katmak istedik. Ailenizle, arkadaşlarınızla keyifli bir akşam yemeği yerken keman'ın ve piyanonun huzur veren, dinlendiren yanını Başkentlilere kazandırmak istedik.

Özel Vip Odalarımızda özel süslemelerle doğum günleri, evlilik teklifleri, bahçede keyifli iş yemekleriniz özel toplantılarınız ile başkentlileri ağırlamaktan onur duyuyoruz. Her Çarşamba Akşamı Fatih Şener'i sahnemizde ağırlarken hafta sonları Piyano Sanatçısı Ceren Kınay ve ses sanatçılarımızla Ankara gecelerinde yer alıyoruz.Keman'ın ve Piyanonun bu müthiş dinletisine siztüm başkentlileri bekliyoruz"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zargana'da Romantik Yaz Geceleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement